Bloggmeny

Läcködag..populism o Sverigedemokrater..

onsdag, 30 augusti 2006 00:00, Politik

Det är ingen större fart i politiken i Lidköping eftersom vi löser de flesta problem,så jag förstår NLT som sätter rubriken Strid om Wennebergsgården.Nu sa jag i artikeln att vi inte har stängt några dörrar.Hur kan det då vara strid??? Jag drog på lite emot Jan Hemberg eftersom jag inte gillar populism.Jan har splittrat de borgerliga inom alliansen i kyrkopolitiken och jag vet att de borgerliga ogillar detta starkt.Det är ett Moderatutspel som verkligen kommer från fel håll eftersom de ständigt pläderar för låga skatter o återhållsamhet.Vi får se om vi kan hjälpa pensionärsorganisationerna och vad det handlar om i pengar men det löser vi ihop med PRO o SPF.Här kommer en bild på en sned Jan..ler.... Med sned menar jag att Jan mycket väl vet att han är ute o seglar därför ser han sådan ut när jag tog kortet samma dag.Någon hade kommenterat att jag med sned försökt påskina att Jan var på lyran vilket är en grov feltolkning.Politik är politik.Kom inte med en massa skit.Jan är en bra karl men som sagt är svag för populism. Annars var det polispådrag för att Sverigedemokraterna hade möte på torget.20 st poliser????? Om nu Sverigedemokraterna skulle komma in i kommunfullmäktige i Lidköping...skall vi då ha 20 poliser på varje möte?? Sverigedemokraterna är ett högerparti,många av deras åsikter finns inom Moderaterna.Nu när M av taktiska skäl kallar sej Nya M...så skall man likna Sossarna,,vilket öppnar upp för ett högerparti i svensk riksdag.Så kan det bli när högern inte vågar vara höger. Idag har vi haft en dag om Läckö.Informativ o bra konferens även om en del inslag kunde undvikits till förmån för framtidsdiskussion. En fin bukett ifrån dagens möte på Läckö som för övrigt var den första konferensen förlagd till Läckö någonsin. Så en bild på en av kärringarna inom de tekniska förvaltningarna.Inom kommunens 2 tekniska avdelningar har det blivit kvinnliga chefer.Givetvis en revolution i skallen på många män - därav allmänt snack att inga mer kärringar nu - Snacket säger ju allt om tillståndet. Men här kommer Kristina Lundgren -kompetent ledare o chef för Samhällsbyggnad i Lidköping.

Lidköping...ett stort samhällsbygge ... 28/8 2006

tisdag, 29 augusti 2006 00:00, Politik

Åkte runt idag och tittade på byggnationer.Med pågående o planerade byggen så investeras det 700-800 miljoner i Lidköping.Imponerande och en jätteskön känsla att få vara delaktig i detta samhällsbygge.Några exempel:De La gardieskolan.220 miljoner.Rörstrand/Meken över 100 miljoner.Sockerbruket 100 miljoner.Sjukhuset SIL 240 miljoner.Ågårdens vårdcenter 18 miljoner..Brandstationen,Daghem.Örslösa skola mm.mm 15 milj.+ alla privata mindre företag o småhus + Götenehus o Riksbyggen som ex så är det 1 miljard.Mycket trevligt. Var o hälsade de nya eleverna på turistutbildningen välkomna till Lidköping- Margareta som håller i det hela är alltid lika trevlig o på hugget. Var på Brandstationen och såg på tillbygget för ambulanssjukvårdens utbyggnad.Fick en genomgång hur den nya transportbilen fungerar som tar sängpatienter och är välutrustad.Kommer att på annan plats beskriva läget i Lidköping men visst är det positivt.Valet skall bli intressant.I Lördags hade vi mer folk på torget än samtliga de övriga partierna tillsammans.Många borgerliga var framme och sa att i Lidköping finns det bara ett parti o rösta på på..Kul.Nu kör vi igång med The Politicians i centrum.We build our city on rock and roll...Anders "min brorsa" o Mario rockar i Karlsborg i lördags-läs mer under The Politicians här. Torget just nu i all sin prakt,det är Lidköping. Margareta..pärlan på turistutbildningen i stadsträdgården. Den nya transportambulansen i Lidköping. Robert Nordqvist - eldsjäl för sjuktransporterna berättar.

Karlsborg,,

söndag, 27 augusti 2006 00:00, The Politicans

Hemma kl 3.00.Inte så sent ändå.Att spela i Karlsborg samma kväll som matfestivalen i Skövde var ingen hit. Men vi gjorde ett bra kvällsarbete - de äldre gick hem tidigt - men det fylldes på under kvällen med nya besökare även om det var långt ifrån fullt hus.Har haft dåligt med bilder men nu tog vi 177 st så här kommer det fina bilder. Fick nya kontakter och ägaren till Hotell Wettern bokade oss i November eftersom hon tyckte att vi var såå bra...tack...Så Karlsborg,,vi kommer igen..

Bioenergi o grönt tåg...

lördag, 26 augusti 2006 00:00, Politik

Tors-fre gick i Bioenergins tecken,VästSverige är världsledande o Lidköping arbetar hårt för att bli dess center.Vi arrangerade en internationell konferens med 175 deltagare.Fredagen var ägnad åt studiebesök o jag valde biogas och det gaståg som för första gången fanns i Skaraborg.Tåget åkte Mariestad-Lidköping-Grästorp-Vänersborg-Trollhättan.I Trollhättan producerar man gas där besök ingick i programmet.Fick in en åsikt att jag skall publicera fler foton,,bla på trampolinhoppare..tack..jag vet att vi har många duktiga i lidköping,på min blog publicerar jag det som jag får vara med om ,kanske jag jag får tid till ett besök.Annars har lördagen ägnats år torget.det är valrörelse.Nu skall jag iväg till Karlsborg och spela.Funderar på hur jag skall marknadsföra denna sida mer.Om någon har en bra idé så kan ni gärna höra av er.Carina Ohlsson -Lidköpings enda riksdagsledamot och Göran Larsson åkte gaståg. I Grästorp mötte bl.a Kristina Mustajärvi mej.Kommunutvecklare i Grästorp.tidigare jobbarkompis på KLK i Lidkoping. Lunch intogs på perrongen-trevligt initiativ.Närodlad o producerad i Grästorp.

Vilket spektakel till valrörelse

fredag, 25 augusti 2006 00:00, Politik

Nu är alla valstugor uppsatta på torget i Lidköping.Moderaterna har en ljusblå med texten Nya Moderaterna..Sånt kallar jag spektakel,och att lura väljarna.Vad jag vet är varken Carin Lexmon,Bertil Jonsson eller de andra i M nya.Det är samma gamla högerpolitik,,ge till de rika o ta från de fattiga som alltid gällt.Det är som de gamla kommunisterna gjorde när det blev folklig revolution i de forna rysstaterna.De bytte kavaj och kallade sej Socialdemokrater på 24 timmar.Inte ändrade de sej.bara bytte kostym.Nu är det M som beter sej som öststatskommunistena,,det är spektakel det.Kristdemokraterna som brukar vara hyggligt folk tappar alltid ansiktet när det är val.Lyssnade på deras osande salvor om hur illa det är ställt i Sverige. Det är som alla problem har uppstått för att vi har för lite girighet,mänskligt utnyttjande.egoism och kapitalism i Sverige.I själva verket vill de lösa problemet med mer kapitalism.Tala om att inte veta hur och varför saker är som de är.I det enda landet vad jag vet där kristdemokrater har verklig makt o styrt är i Tyskland.Åk till Bayern o kolla...Hur har de det me kvinnosyn,sexhandel.öldrickande,narkotika,utslagna.förnedring.Ja säger bara...hyckleri..med stort H. Det var en politisk salva,,det..ler... Nu kommer det lite foton. Börjar med en fin Lidköpingsbild för att lugna ner er. Sen en fin bild på En Harley.Thomas har tjötat i alla år att jag skall köpa,ser härligt ut men nej..Frasse vill arrangera en nationell HD träff nästa år i Lidköping.Hoppas han lyckas.Här kommer Inger igen,denna gång med maken Fredrik basist i Rhinestone band. En underbar bild ,begärd av mej i sin ironi. Det är V Gustaf ibakom och USA,s vice handelminister som jag umgicks med en del.En trevlig o inställsam prick.V Gustaf lärde jag dock aldrig att känna-ler. De som undrar var ironin ligger i bilden kan gissa här. Rätt svar belönas med 2 trisslotter...

Fantastiska spelningar

torsdag, 24 augusti 2006 00:00, The Politicans

Vi har genomfört 2 kanonspelningar - 1 i lördags på Margretelund i ett stort tält..Vilket drag och vad vi spelade bra,,,,det bästa hittils...Publiken var i halvt extas o ett jädradrag...I Måndags spelade vi för mestadels amerikansk publik på Italia baren. 100 pers..men spelningen kan föra långt. Vi blev inbjudna till att spela i Rockford,Illinois.USA nästa år på en Musicfestival.Dagen efter sa Handelskammaren i Detroit att de skall arbeta för en USA turné med 10 spel i Detroit.Chicago spel kan också bli möjliga.Jag har en bra kontakt i Washington så detta kan bli riktigt kul..Vi frågade en gitarrist som var med i Rockford delegationen om vi inte skulle göra bort oss i USA,,,,han tittade på oss som om frågan var dum,,,Ni är ju kanonbra...det finns inte många som spelar som ni,,,,På lördag spelar vi i Karlsborg.

Internationella dagar

onsdag, 23 augusti 2006 00:00, Politik

Det har varit hektiska dagar.Nu är de svensk-amerikanska handelsdagarna avslutade och vardagen är tillbaka.Jag har fått träffa trevliga människor och många som i likhet med mig vill bygga en framtid genom att ta nästa steg efter det industrisamhället som flyttar ut,det skall inte ske genom lönesänkningar eller att vi skall bli fattiga som indierna/kineserna sa ledaren för Rockford delegationen mayor Larry Morrisey.Vi skall nu samarbeta med Lidköping för en bättre framtid o nya jobb.Bra talat i Valtider...och det kom från AMERIKA.Har jättemycket att berätta men bilderna får tala.Lidköping har som värdkommun gjort sitt.Allt har fungerat jättebra.Gästerna helnöjda.En fantastisk stad,vi måste komma tillbaka,,,sa bl.a Lyndon Olson,Fd USA ambassadör.Många tack till alla inblandade,stack iväg idag att möta en annan verklighet.Lidköping gästas av en delegation från Namibia som utbildas på CIEL.Helt andra förutsättningar än oss naturligtvis. Möte med USA,s vice handelsminister David Bohigian,Larry Morrissey,Rockford o USA nya ambassadör i Sverige Michael Wood. En kul bild på en dukning i hangaren Såtenäs,middagen väntar för E days gästerna. Jag och Pia Sjölin boende i Connecticut - Fantastisk textil o glaskonstnär som var i Lidköping under e dagarna.Jag träffade Pia i Los Angeles i Nov. kolla Pias hemsida www pia-us.com och njut.

Nu har E days startat

måndag, 21 augusti 2006 00:00, Politik

Kommande vecka genomför svensk-amerikanska handelskammaren sina entreprenörsdagar i Lidköping. Det är en stor ära för Lidköping o mig att få vara värdkommun för detta arrangemang som bara varit i större städer tidigare.Det kommer att ge stora möjligheter för affärsutbyte och en utvecklingspotential för arbete o sysselsättning. 720 personer är anmälda och idag söndag kväll bjöd City of Rockford i Illinois på middag.En jättedelegation har anlänt på 27 personer från Rockford som ligger 1 timma väster om Chicago.En svenskstad mitt i Illinois. Jag o mayorn i Rockford skall högtidligen signa en överenskommelse imorron på Läckö där Lidköping o Rockford inleder ett samarbete om näringslivsutveckling. Nu slår Lidköping ner sina bopålar i Rockford och detta kommer att bli mycket intressant. Här kommer en bild på mej samt Rockfords mayor mr Larry Morrisey och Sue Mroz ansvarig för regional planning i Winneibago county,Illinios. dessutom en fin bild från lördagens valupptakt. Kommunal släppte ut röda hjärtan med budskapet rösta S.

fler bilder,,sjönära,Swede star.m.m

lördag, 19 augusti 2006 00:00, Politik

Fick ej med alla bilder så det kommer flera.. Fick en kommentar att det vore bra om jag fick sparken som politiker för att jag vill bygga sjönära.Visst,,Nu har vi 23 mil...230 km...kust i Lidköping.Lite märkligt att man skall ha sparken för att man vill bygga vid vattnet..det borde räcka till oss alla.Oljecisterner är tydligen vackrare.. Igår var jag med på dopet av Lidköpings första segelbåt av format,byggt på Lidköpings Båtsnickeri.Swede star. En underbar segelbåt som jag önskar all framgång o lycka med.Invigning av Designs utställning på Rörstrand samt mötte Lidköpings ambassadörerna.Den kvinna som ni såg sjunga på min innergård..Sabina var med..Det visade sig att hon skall gifta sej med Karsten som är Lidköpingsambassadör..bild kommer här...grattis til bröllopet säger jag... bild från öppningen av porslinsfestivalenswede star och grattis till Håkan o gänget. jag och min sondotter Hilda

Porslinsfestival.hjulafton..

fredag, 18 augusti 2006 00:00, Politik

Det händer mycket nu.Hjulafton är det största arrangemanget vi har i Lidköping.Kort och intensivt. Publicerar en fin bild jag tog på Thomas o Frasse.Arrangörer sedan många år.Annars så invigde jag porslinsfestivalen.Måste säga att det värmde i hjärtat när jag sent vid 22.00 tiden kom in i gamla fabriken och såg de informationsvepor som hänger vid entrèen. Tänk vad kul det är att vara politiker och se att ens arbete ger frukt.När Hackmans VD ringde mej för snart 2 år sedan och meddelade nedläggning så fanns det ingen framtidstro.Vi satte oss ner,formulerade en vision/målbild och nu 2 år sedan skall vi förverkliga. jag visar hur inormationen ser ut,hoppas ni kan läsa, Annars var det trevligt att få träffa en gammal klasskamrat från De la Gardie igår kväll. När jag hållt invigningstalet sprang jag på Kicki Lööf boende i Malmö.Har inte setts på 35 år..ler.. Kicki är dotter till Harry Lööf känd socialarbetare på sin tid.Publicerar en bild.

Kommentarer (0)


Tillbaks i vardagen,,,Matchen mot de borgerliga har startat..

onsdag, 16 augusti 2006 00:00, Politik

Idag har fotbollsmatchen spelats Hagavallen mellan de borgerliga och de rödgröna i Lidköping.Jag deltog inte i spelet beroende att jag inte är tränad för fotboll,sen bröt jag en ankel för många år sen men den är vek ännu jag avstår,Jag spelar ju trummor varje helg med The Politicians,, måste foten vara hel...ler Vi vann mot de borgerliga med 4-2. 2-0 i halvlek blev 4-0 som blev 4-2,Stabilt spel.på samma sätt som vi är stabila i politiken.Annars har vi haft möte med Kommunstyrelsens au idag samt att jag haft möte med Rörstrands kulturforum där jag är ordförande. Annicken Rörstrands butiken var jättenöjd,,,antalet kunder är rekordstort,inte helt matchande fjolåret siffra men köptes det massor för folk trodde att även butik skulle läggas ner.Efter porslinsfestivalen som börjar torsdag kommer butiken att flyttas för ombyggnad.Överhuvudtaget är det överhettat och det planeras och byggs om för fullt Rörstrand.Ett nytt företag har bildats,Porslinsfabriken AB. Jag får massor med kommentarer om min blog vilket är positivt.Mesta kommentarer kommer bilderna av mitt barn barn ,,ler..så kan det vara,,,, nu publicerar jag en till..en trött Liam o Viggo. Övriga bilder är från Rörstand..titta noga,,denna entre kommer att försvinna som butik. Vidare från matchen,,Bo Eliasson. (V)säker målvakt som passade att äta en våffla och dricka kaffe vid ställningen 4-0..-det är lugnt som du ser var kommentaren. IR o Birgitta Jonsson (S),sen 2 lagbilder...de borgerliga i blått var glada trots förlust...

Vatten och sjönära...i Karlstad

fredag, 11 augusti 2006 00:00, Politik

Först vill jag säga att jag nu startar min internationella avdelning MY world...klicka till vänster,, I förrgår hade Miljöpunkten en samlingsorganisation för miljöföretag bjudit in till presskonferens i Skövde. Jag skulle vara med och frågade varför i Skövde eftersom den konferens de skulle göra reklam för skall vara i Lundsbrunn.TV o radion finns där var svaret.Konferensen handlar om bioenergi - det som skall rädda världen från växthuseffekt,smältande ishav,tropisk klimat o översvämningar.De enda som kom var Lidköpingsnytt och SLA och SLA ville inte skriva om vad som händer i Lidköping sa de,,???..Samtidigt jagade media mej med anledningen av nyheten att Vänern skall svämma över om 70-90 år.Jag är på presskonferens sa jag men ni är inte här..jaså..vad handlar det om,,,,det handlar om det som ni jagar mej för...nämligen växthuseffekten..jaså..ja ja,,men nu var det frågan om översvämning...vad skall ni göra ?? kan ni bygga sjönära....- Det är inte fråga om vi kan bygga sjönära eller inte.Om vi inte kan förhindra att Vänern stiger 1.5 -2.0 meter ja då finns inte Lidköpings innerstad överhuvudtaget.men det klarar vi givetivs med invallning och pirar.Frågan är hur vi skall hindra växthuseffekten..Kontentan var iallafall att media speglar ytligheter.Igår åkte jag vidare till Karlstad för att vara med på Vänerdagen.ett arrangemang av Sjöfartsverket.givetivs ingick det en tur på Vänern varför jag tog några fina bilder på Karlstads storsatsning på sjönära boende...Så vill jag ha det i Lidköping..

Macedonia

fredag, 11 augusti 2006 00:00, My world

Last year the mayor from the city Kicevo in Macedonia visited me and lidkoping.I was invited back and visited Macedonia in the beginning of august,Macedonia had election the 26/7 and a right/liberal party won. I had the opportunity to meet a former spokesmen for the government and the new planned vice primeminister Antonio Milososki.The meeting was nice and we talked about future developement for Macedonia and he promised me to meet members of the new government next time i visit the country.Macedonia is established after the liberation 1991.Skopje is the main city and its about 2 millions inhibitants.A small county,but also a poor country. Albania is the neighbour country and the albanians are 20 % of the population.A albanian guerilla was acting in the beginning of 2000.I saw alot if albanian flags and flags for the albanian nationalist and ofcourse its irritate the macedonians.During my stay in Macedonia i hold a speech and hold a seminar about democracy and developement.I met local politicians.parlament members. My hosts arranged a nice open air dinner with different politicians and businessmen.The topic was cooperation and development in peace.I also visit the lake of Orhid and some churches. I saw alot of closed factorys. I had seen same closed shops in America.Its no differences between the situation.Capitalistic country or ex communism. Its structural problem and lack of investment.Ive got many questions about Macedonias future. The touristic sector has a bright future.Also alot of knowledge that i didnt had time to see.But its necessary to start education program for many adults.I think the swedish experience of adult education should be good.Another close problem is the Kosovo region.EU is now establishing the biggest police organisation ever in Kosovo.Drug dealing.trafficking and cigarettes its one big problem there and when it reach Europe.1000 policemen will be send to Kosovo. Its a region with problem but Europe will help for a better future and peace and i hope Lidkoping can be one of the developer. Its me and the coming prime minister, next picture is the mens world..political dinner open air meeting. this picture is me with miss Masa Lazareska councillor Kicevo and parlament member Ilija Kitanoski both liberals but different parties.

DÄ Ä LA Festival...

måndag, 07 augusti 2006 00:00, Politik

Under alla mina år i politiken har jag hört att det händer inget i Lidköping på somrarna.Alla andra städer har sina stora festivaler.Några privata som vill satsa i Lidköping förutom Henry H har det aldrig funnits.Jag var för några år sen i vår vänort Kouvola i Finland och kom hem med en idé att göra Hjulafton i Lidköping men på kulturens område.Alla Lidköpingsbor som gör nåt kulturellt skulle visa upp sej,samtliga krögare o rest skulle givetvis också ställa upp.I Kouvola gick alla ut 10.000 tals..och stor fest.Av detta har det blivit De la festival... Mina intryck av resultatet är blandat,varför är Lidköpingsborna så svåra.Visst är 1300 i stadsträdgården ok,,men inte vad jag hade hoppats,å andra sidan är väl inte arrangemanget heller vad jag hade i min bild. Kom just nu från stadsträdgården..Musik för ungdomar..det finns inget att göra i stan har jag alltid hört,,hur många ungdomar var där...jaa 40 st + föräldrar o släktningar.När Lidköpingsbandet Eileen spelade var det 100 men ändå..de är så bra att det skulle vara 1000....minst...Jag tror jag vet var felet ligger men kommer att framföra det när utvärdering sker. Fortsätta skall vi göra om jag får fortsätta i politiken och visst skall vi nå målet med folkfest.Nu kommer det bilder.Sambaföreningen A Bundas magnifika klädsel och snygga tjejer..(ja drägla en del av er)ler... The Politicans på torget samt Uno Svenningson och Inger Nordström rhinestone band.

Wanjas besök och en igelkott

söndag, 06 augusti 2006 00:00, Politik


Nu kan man säga att valrörelsen drar igång. LO,s ordförande Wanja Lundberg-Wedin gästade Lidköping under lördagen och vi arrangerade möte även hemma hos mej.Det blev en småtrevlig tillställning där vi samtalade om samhällsutvecklingen och var LO står samt varför man skall rösta på S.Frågor som behandlades var arbetslösheten,jämställdhet,miljö,energi,bl.a.. Sverige är ur ett internationellt perspektiv ett föregångsland och vi skall inte sänka oss till andra länders nivåer.Lönedumpning Nej var ett av budskapen. Vi gästades av en möhippa som gjorde mötet extra trevligt med bruden själv som gjorde ett sånginslag. Annars har det varit hektiskt.De la festival har startat,,,vi spelade på torget och jag skriver om det imorron,Igår kväll satt jag och några kompisar ute då en av dem säger..Det ligger en igelkott i röret här,, Jag har ett rör i marken där jag ställer julgranen i,,,ler...Nu är röret djupt så igelkotten måste ha krupit in utan att veta att den inte kunde komma upp. Operation räddning vidtogs och Anders fick upp en liten igelkottunge stor som en tennisboll.kommer på bild..

Mer om The Politicians

tisdag, 01 augusti 2006 00:00, The Politicans

Ni kunde ju läsa om Eddies spelningen som slog alla rekord för stället.Dessutom var det några hundra som inte kom in.Kul. Kommande spelningar för oss är: 5 Augusti kl 15.00 -Torget Lidköping. 12 Augusti Falköping - Privat. 19 Augusti Lidköping - Privat. 21 Augusti Lidköping - American Monday.Italia. 26 Augusti Karlsborg - Privat. 2 Sept Lidköping - Folkets Park lite bilder:

Uppföljning Macedonien bilder...

tisdag, 01 augusti 2006 00:00, Politik

Efter att jag kom hem fråm Macedonien i fredags har det strulat med servern så jag har inte kunnat lägga in något,blivit efter så jag publicerar lite bilder här. Jag var i Kicevo Macedonien på ett svarsbesök deras borgmästare gjorde i Lidköping förra året.Han(de) har byggt Macedoniens första rondell och den kallar han för lidköpings rondellen.2 bilder..... En bild från det möte där jag informerade om demokrati,demokratisk organisation samt min egen syn på hur man måste utveckla sin demokrati i Macedonien.Jämställdhet,Ärlighet,Solidatiet m.m Vidare en fin bild från den glasklara sjön Orhid och dess fina vatten.

Dalhalla

tisdag, 01 augusti 2006 00:00, Politik

Jag får återkomma till Macedonien. Igår var jag i Dalhalla.1 mil norr om Rättvik i "höle" skogen - väldigt otillgängligt har man skapat denna scen i det fria. Orsaken var att jag både ville se Dalhalla -eftersom planer finns på en scen i Hällekis-samt att Inger Nordström -sveriges countrydrottning kallad- frågade mej om jag ville hänga med till Dwight Youkam. Jag gillar viss country.Johnny Cash.Highwaymen.samt dwight när han utvecklar countryn emot rocken,men har svårt för den sega sliskiga biten. Spelningen var mycket bra,jag stängde av öronen när slisket med steelguitaren kom..ler... Hela spelningen genomfördes i hällregn.Dwight spelade i 2,5 tim,,och att sitta ute i hällregn var en upplevelse. Hällregnet övergick ett tag i skyfall.Jag hade regnkläder på mej.desstuom köpte alla ponchos. Under skyfallet byggde jag ett eget lite tält under ponchon och när jag tittade ut efter 5 min hade 40 % av publiken försvunnit...tala om skyfall..Dwight spelade dock på och konserten avslutades.Avseende en motsvarande anläggning i kalkbrottet så tror jag det kommer att funka mycket bra,Ljudet var inte alls så störande beroende på den stora volymen. Jag får regelbundet frågor om Lidköpings kommun kan vara med o betala i Götene.Mitt svar är Nej. Dels är det olagligt,dels anser jag att regionen kan gå in och satsa i Götene.Läget är givetivs mycket bättre än i Dalhalla som var verkligen enskilt beläget. Med Västra Sverige o Delar av mitt sverige ligger Kinnekulle bra till för en sådan satsning. Jag är mer positiv nu efter besöket i dalhalla än tidigare.Bilder: En översiktsbild över dalhalla..det vita är segeldukstaket. Jag o sveriges ende countrytaliban. Jag och Inger Nordström i snygga ponchos. Samt en bild på mej...