Bloggmeny

Nu har E days startat

måndag, 21 augusti 2006 00:00, Politik

Kommande vecka genomför svensk-amerikanska handelskammaren sina entreprenörsdagar i Lidköping. Det är en stor ära för Lidköping o mig att få vara värdkommun för detta arrangemang som bara varit i större städer tidigare.Det kommer att ge stora möjligheter för affärsutbyte och en utvecklingspotential för arbete o sysselsättning. 720 personer är anmälda och idag söndag kväll bjöd City of Rockford i Illinois på middag.En jättedelegation har anlänt på 27 personer från Rockford som ligger 1 timma väster om Chicago.En svenskstad mitt i Illinois. Jag o mayorn i Rockford skall högtidligen signa en överenskommelse imorron på Läckö där Lidköping o Rockford inleder ett samarbete om näringslivsutveckling. Nu slår Lidköping ner sina bopålar i Rockford och detta kommer att bli mycket intressant. Här kommer en bild på mej samt Rockfords mayor mr Larry Morrisey och Sue Mroz ansvarig för regional planning i Winneibago county,Illinios. dessutom en fin bild från lördagens valupptakt. Kommunal släppte ut röda hjärtan med budskapet rösta S.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*