Bloggmeny

Bioenergi o grönt tåg...

lördag, 26 augusti 2006 00:00, Politik

Tors-fre gick i Bioenergins tecken,VästSverige är världsledande o Lidköping arbetar hårt för att bli dess center.Vi arrangerade en internationell konferens med 175 deltagare.Fredagen var ägnad åt studiebesök o jag valde biogas och det gaståg som för första gången fanns i Skaraborg.Tåget åkte Mariestad-Lidköping-Grästorp-Vänersborg-Trollhättan.I Trollhättan producerar man gas där besök ingick i programmet.Fick in en åsikt att jag skall publicera fler foton,,bla på trampolinhoppare..tack..jag vet att vi har många duktiga i lidköping,på min blog publicerar jag det som jag får vara med om ,kanske jag jag får tid till ett besök.Annars har lördagen ägnats år torget.det är valrörelse.Nu skall jag iväg till Karlsborg och spela.Funderar på hur jag skall marknadsföra denna sida mer.Om någon har en bra idé så kan ni gärna höra av er.Carina Ohlsson -Lidköpings enda riksdagsledamot och Göran Larsson åkte gaståg. I Grästorp mötte bl.a Kristina Mustajärvi mej.Kommunutvecklare i Grästorp.tidigare jobbarkompis på KLK i Lidkoping. Lunch intogs på perrongen-trevligt initiativ.Närodlad o producerad i Grästorp.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*