Bloggmeny

Internationella dagar

onsdag, 23 augusti 2006 00:00, Politik

Det har varit hektiska dagar.Nu är de svensk-amerikanska handelsdagarna avslutade och vardagen är tillbaka.Jag har fått träffa trevliga människor och många som i likhet med mig vill bygga en framtid genom att ta nästa steg efter det industrisamhället som flyttar ut,det skall inte ske genom lönesänkningar eller att vi skall bli fattiga som indierna/kineserna sa ledaren för Rockford delegationen mayor Larry Morrisey.Vi skall nu samarbeta med Lidköping för en bättre framtid o nya jobb.Bra talat i Valtider...och det kom från AMERIKA.Har jättemycket att berätta men bilderna får tala.Lidköping har som värdkommun gjort sitt.Allt har fungerat jättebra.Gästerna helnöjda.En fantastisk stad,vi måste komma tillbaka,,,sa bl.a Lyndon Olson,Fd USA ambassadör.Många tack till alla inblandade,stack iväg idag att möta en annan verklighet.Lidköping gästas av en delegation från Namibia som utbildas på CIEL.Helt andra förutsättningar än oss naturligtvis. Möte med USA,s vice handelsminister David Bohigian,Larry Morrissey,Rockford o USA nya ambassadör i Sverige Michael Wood. En kul bild på en dukning i hangaren Såtenäs,middagen väntar för E days gästerna. Jag och Pia Sjölin boende i Connecticut - Fantastisk textil o glaskonstnär som var i Lidköping under e dagarna.Jag träffade Pia i Los Angeles i Nov. kolla Pias hemsida www pia-us.com och njut.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*