Bloggmeny

Porslinsfestival.hjulafton..

fredag, 18 augusti 2006 00:00, Politik

Det händer mycket nu.Hjulafton är det största arrangemanget vi har i Lidköping.Kort och intensivt. Publicerar en fin bild jag tog på Thomas o Frasse.Arrangörer sedan många år.Annars så invigde jag porslinsfestivalen.Måste säga att det värmde i hjärtat när jag sent vid 22.00 tiden kom in i gamla fabriken och såg de informationsvepor som hänger vid entrèen. Tänk vad kul det är att vara politiker och se att ens arbete ger frukt.När Hackmans VD ringde mej för snart 2 år sedan och meddelade nedläggning så fanns det ingen framtidstro.Vi satte oss ner,formulerade en vision/målbild och nu 2 år sedan skall vi förverkliga. jag visar hur inormationen ser ut,hoppas ni kan läsa, Annars var det trevligt att få träffa en gammal klasskamrat från De la Gardie igår kväll. När jag hållt invigningstalet sprang jag på Kicki Lööf boende i Malmö.Har inte setts på 35 år..ler.. Kicki är dotter till Harry Lööf känd socialarbetare på sin tid.Publicerar en bild.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*