Bloggmeny

fler bilder,,sjönära,Swede star.m.m

lördag, 19 augusti 2006 00:00, Politik

Fick ej med alla bilder så det kommer flera.. Fick en kommentar att det vore bra om jag fick sparken som politiker för att jag vill bygga sjönära.Visst,,Nu har vi 23 mil...230 km...kust i Lidköping.Lite märkligt att man skall ha sparken för att man vill bygga vid vattnet..det borde räcka till oss alla.Oljecisterner är tydligen vackrare.. Igår var jag med på dopet av Lidköpings första segelbåt av format,byggt på Lidköpings Båtsnickeri.Swede star. En underbar segelbåt som jag önskar all framgång o lycka med.Invigning av Designs utställning på Rörstrand samt mötte Lidköpings ambassadörerna.Den kvinna som ni såg sjunga på min innergård..Sabina var med..Det visade sig att hon skall gifta sej med Karsten som är Lidköpingsambassadör..bild kommer här...grattis til bröllopet säger jag... bild från öppningen av porslinsfestivalenswede star och grattis till Håkan o gänget. jag och min sondotter Hilda


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej igen,
kul att du tog dej tid att läsa min kommentar. När jag skrev att vi inte vill ha något MER som skymmer utsikten än det som redan finns så räknar jag naturligtvis bl.a.oljecicternerna till det som redan finns, det förstår du nog, du ville bara "skoja" med mej lite. Ni som vill ha sjönära boende kan väl använda de kilometrar/mil som blir över om man räknar bort Lidköpings tätort, samt Filsbäck, Tofta och Lockörn, det borde väl räcka åt er.

Anette Johansson - 20 augusti 2006 00:00