Bloggmeny

Fantastiska spelningar

torsdag, 24 augusti 2006 00:00, The Politicans

Vi har genomfört 2 kanonspelningar - 1 i lördags på Margretelund i ett stort tält..Vilket drag och vad vi spelade bra,,,,det bästa hittils...Publiken var i halvt extas o ett jädradrag...I Måndags spelade vi för mestadels amerikansk publik på Italia baren. 100 pers..men spelningen kan föra långt. Vi blev inbjudna till att spela i Rockford,Illinois.USA nästa år på en Musicfestival.Dagen efter sa Handelskammaren i Detroit att de skall arbeta för en USA turné med 10 spel i Detroit.Chicago spel kan också bli möjliga.Jag har en bra kontakt i Washington så detta kan bli riktigt kul..Vi frågade en gitarrist som var med i Rockford delegationen om vi inte skulle göra bort oss i USA,,,,han tittade på oss som om frågan var dum,,,Ni är ju kanonbra...det finns inte många som spelar som ni,,,,På lördag spelar vi i Karlsborg.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*