Bloggmeny

Dalhalla

tisdag, 01 augusti 2006 00:00, Politik

Jag får återkomma till Macedonien. Igår var jag i Dalhalla.1 mil norr om Rättvik i "höle" skogen - väldigt otillgängligt har man skapat denna scen i det fria. Orsaken var att jag både ville se Dalhalla -eftersom planer finns på en scen i Hällekis-samt att Inger Nordström -sveriges countrydrottning kallad- frågade mej om jag ville hänga med till Dwight Youkam. Jag gillar viss country.Johnny Cash.Highwaymen.samt dwight när han utvecklar countryn emot rocken,men har svårt för den sega sliskiga biten. Spelningen var mycket bra,jag stängde av öronen när slisket med steelguitaren kom..ler... Hela spelningen genomfördes i hällregn.Dwight spelade i 2,5 tim,,och att sitta ute i hällregn var en upplevelse. Hällregnet övergick ett tag i skyfall.Jag hade regnkläder på mej.desstuom köpte alla ponchos. Under skyfallet byggde jag ett eget lite tält under ponchon och när jag tittade ut efter 5 min hade 40 % av publiken försvunnit...tala om skyfall..Dwight spelade dock på och konserten avslutades.Avseende en motsvarande anläggning i kalkbrottet så tror jag det kommer att funka mycket bra,Ljudet var inte alls så störande beroende på den stora volymen. Jag får regelbundet frågor om Lidköpings kommun kan vara med o betala i Götene.Mitt svar är Nej. Dels är det olagligt,dels anser jag att regionen kan gå in och satsa i Götene.Läget är givetivs mycket bättre än i Dalhalla som var verkligen enskilt beläget. Med Västra Sverige o Delar av mitt sverige ligger Kinnekulle bra till för en sådan satsning. Jag är mer positiv nu efter besöket i dalhalla än tidigare.Bilder: En översiktsbild över dalhalla..det vita är segeldukstaket. Jag o sveriges ende countrytaliban. Jag och Inger Nordström i snygga ponchos. Samt en bild på mej...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*