Bloggmeny

Wanjas besök och en igelkott

söndag, 06 augusti 2006 00:00, Politik


Nu kan man säga att valrörelsen drar igång. LO,s ordförande Wanja Lundberg-Wedin gästade Lidköping under lördagen och vi arrangerade möte även hemma hos mej.Det blev en småtrevlig tillställning där vi samtalade om samhällsutvecklingen och var LO står samt varför man skall rösta på S.Frågor som behandlades var arbetslösheten,jämställdhet,miljö,energi,bl.a.. Sverige är ur ett internationellt perspektiv ett föregångsland och vi skall inte sänka oss till andra länders nivåer.Lönedumpning Nej var ett av budskapen. Vi gästades av en möhippa som gjorde mötet extra trevligt med bruden själv som gjorde ett sånginslag. Annars har det varit hektiskt.De la festival har startat,,,vi spelade på torget och jag skriver om det imorron,Igår kväll satt jag och några kompisar ute då en av dem säger..Det ligger en igelkott i röret här,, Jag har ett rör i marken där jag ställer julgranen i,,,ler...Nu är röret djupt så igelkotten måste ha krupit in utan att veta att den inte kunde komma upp. Operation räddning vidtogs och Anders fick upp en liten igelkottunge stor som en tennisboll.kommer på bild..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*