Bloggmeny

Läcködag..populism o Sverigedemokrater..

onsdag, 30 augusti 2006 00:00, Politik

Det är ingen större fart i politiken i Lidköping eftersom vi löser de flesta problem,så jag förstår NLT som sätter rubriken Strid om Wennebergsgården.Nu sa jag i artikeln att vi inte har stängt några dörrar.Hur kan det då vara strid??? Jag drog på lite emot Jan Hemberg eftersom jag inte gillar populism.Jan har splittrat de borgerliga inom alliansen i kyrkopolitiken och jag vet att de borgerliga ogillar detta starkt.Det är ett Moderatutspel som verkligen kommer från fel håll eftersom de ständigt pläderar för låga skatter o återhållsamhet.Vi får se om vi kan hjälpa pensionärsorganisationerna och vad det handlar om i pengar men det löser vi ihop med PRO o SPF.Här kommer en bild på en sned Jan..ler.... Med sned menar jag att Jan mycket väl vet att han är ute o seglar därför ser han sådan ut när jag tog kortet samma dag.Någon hade kommenterat att jag med sned försökt påskina att Jan var på lyran vilket är en grov feltolkning.Politik är politik.Kom inte med en massa skit.Jan är en bra karl men som sagt är svag för populism. Annars var det polispådrag för att Sverigedemokraterna hade möte på torget.20 st poliser????? Om nu Sverigedemokraterna skulle komma in i kommunfullmäktige i Lidköping...skall vi då ha 20 poliser på varje möte?? Sverigedemokraterna är ett högerparti,många av deras åsikter finns inom Moderaterna.Nu när M av taktiska skäl kallar sej Nya M...så skall man likna Sossarna,,vilket öppnar upp för ett högerparti i svensk riksdag.Så kan det bli när högern inte vågar vara höger. Idag har vi haft en dag om Läckö.Informativ o bra konferens även om en del inslag kunde undvikits till förmån för framtidsdiskussion. En fin bukett ifrån dagens möte på Läckö som för övrigt var den första konferensen förlagd till Läckö någonsin. Så en bild på en av kärringarna inom de tekniska förvaltningarna.Inom kommunens 2 tekniska avdelningar har det blivit kvinnliga chefer.Givetvis en revolution i skallen på många män - därav allmänt snack att inga mer kärringar nu - Snacket säger ju allt om tillståndet. Men här kommer Kristina Lundgren -kompetent ledare o chef för Samhällsbyggnad i Lidköping.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*