Bloggmeny

Tillbaks i vardagen,,,Matchen mot de borgerliga har startat..

onsdag, 16 augusti 2006 00:00, Politik

Idag har fotbollsmatchen spelats Hagavallen mellan de borgerliga och de rödgröna i Lidköping.Jag deltog inte i spelet beroende att jag inte är tränad för fotboll,sen bröt jag en ankel för många år sen men den är vek ännu jag avstår,Jag spelar ju trummor varje helg med The Politicians,, måste foten vara hel...ler Vi vann mot de borgerliga med 4-2. 2-0 i halvlek blev 4-0 som blev 4-2,Stabilt spel.på samma sätt som vi är stabila i politiken.Annars har vi haft möte med Kommunstyrelsens au idag samt att jag haft möte med Rörstrands kulturforum där jag är ordförande. Annicken Rörstrands butiken var jättenöjd,,,antalet kunder är rekordstort,inte helt matchande fjolåret siffra men köptes det massor för folk trodde att även butik skulle läggas ner.Efter porslinsfestivalen som börjar torsdag kommer butiken att flyttas för ombyggnad.Överhuvudtaget är det överhettat och det planeras och byggs om för fullt Rörstrand.Ett nytt företag har bildats,Porslinsfabriken AB. Jag får massor med kommentarer om min blog vilket är positivt.Mesta kommentarer kommer bilderna av mitt barn barn ,,ler..så kan det vara,,,, nu publicerar jag en till..en trött Liam o Viggo. Övriga bilder är från Rörstand..titta noga,,denna entre kommer att försvinna som butik. Vidare från matchen,,Bo Eliasson. (V)säker målvakt som passade att äta en våffla och dricka kaffe vid ställningen 4-0..-det är lugnt som du ser var kommentaren. IR o Birgitta Jonsson (S),sen 2 lagbilder...de borgerliga i blått var glada trots förlust...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*