Bloggmeny

Jag är i Lima ,Peru igen..

onsdag, 27 juni 2012 02:15, Politik

När jag inte ens haft tid att uppdatera bloggen som jag brukar göra mellan tolv och ett  natten   är något fel. De senaste månaderna har vart det värsta jag haft under alla mina år i arbetsväg-Gunnar Sträng lärde sig att sova 4 timmar resten jobbade han.Jag har försökt att göra detsamma. Det går men det är nog inte bra.Alltnog  fyller jag år snart jag  drog till mitt favoritställe just nu.Lima i Peru.Vid Stilla Oceanen. Sydamerikas västkust.Där har jag min guddotter många

vänner.

Oscar Benavides - En tidigare president. En bra bild från Kennedy Park där jag bor mycket nära nu.Den som följer min blog vet att jag var här för sex månader sedan.Då var det sommar och + 28 grader med blommande träd.Nu är jag åter,,det är vinter + 23 grader och blommande träd.

Detta är inte normalt säger Limaborna.Visserligen har vi varma vintrar men inte här varmt.Måste vara växthuseffekten är en allmän mening.Handlarna som laddat med för svenska förhållanden lätta vinterkläder suckar.Folk går omkring i sina sommarkläder. Allt reas nu med 30-40 % för att  omsättning.Jag har gjort otroliga fynd kläder i god kvalite och mode.Priserna är låga redan från början. Som sagt är klimatet utmärkt året runt,Hit kan man åka och det blir sällan fel.Lima ligger i en öken men fuktigheten från den stora oceanen håller strandlinjen fuktig for växtlighet.

Läckö är invigt..Sommar nu??

onsdag, 13 juni 2012 01:07, Politik

Det är meningen att det skall vara sommar nu.Läckö slott har haft premiärdag vilket är ett säkert sommatecken. Global warming...Tvivlarna får hela tiden vatten sin kvarn när verkligheten är en annan.På tal om tvivla får åtminstone min tro mänsklig långsiktigt överlevnad sig en törn när Japan beslutat att ersätta sina 53 kärnkraftverk med olja och kolbaserad kraft.Det har vart otroligt mycket för min del de sista månaderna blogen har blivit lidande.Ber om ursäkt för detta.Jag har 1300 vänner Facebook som följer mitt liv..Välkomna ni också som inte redan är min vän.


Göte Bernhardsson är ordförande för Läcköstiftelsen och sköter uppdraget ett mycket bra sätt.

Världsberömde fotografen Lennart Nilsson deltog Han elekroniska fotografering i människans organ är fascinerande.Ett mycket bra utställning Läckö.