Bloggmeny

Jag är i Lima ,Peru igen..

onsdag, 27 juni 2012 02:15, Politik

När jag inte ens haft tid att uppdatera bloggen som jag brukar göra mellan tolv och ett  natten   är något fel. De senaste månaderna har vart det värsta jag haft under alla mina år i arbetsväg-Gunnar Sträng lärde sig att sova 4 timmar resten jobbade han.Jag har försökt att göra detsamma. Det går men det är nog inte bra.Alltnog  fyller jag år snart jag  drog till mitt favoritställe just nu.Lima i Peru.Vid Stilla Oceanen. Sydamerikas västkust.Där har jag min guddotter många

vänner.

Oscar Benavides - En tidigare president. En bra bild från Kennedy Park där jag bor mycket nära nu.Den som följer min blog vet att jag var här för sex månader sedan.Då var det sommar och + 28 grader med blommande träd.Nu är jag åter,,det är vinter + 23 grader och blommande träd.

Detta är inte normalt säger Limaborna.Visserligen har vi varma vintrar men inte här varmt.Måste vara växthuseffekten är en allmän mening.Handlarna som laddat med för svenska förhållanden lätta vinterkläder suckar.Folk går omkring i sina sommarkläder. Allt reas nu med 30-40 % för att  omsättning.Jag har gjort otroliga fynd kläder i god kvalite och mode.Priserna är låga redan från början. Som sagt är klimatet utmärkt året runt,Hit kan man åka och det blir sällan fel.Lima ligger i en öken men fuktigheten från den stora oceanen håller strandlinjen fuktig for växtlighet.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*