Bloggmeny

Läckö är invigt..Sommar nu??

onsdag, 13 juni 2012 01:07, Politik

Det är meningen att det skall vara sommar nu.Läckö slott har haft premiärdag vilket är ett säkert sommatecken. Global warming...Tvivlarna får hela tiden vatten sin kvarn när verkligheten är en annan.På tal om tvivla får åtminstone min tro mänsklig långsiktigt överlevnad sig en törn när Japan beslutat att ersätta sina 53 kärnkraftverk med olja och kolbaserad kraft.Det har vart otroligt mycket för min del de sista månaderna blogen har blivit lidande.Ber om ursäkt för detta.Jag har 1300 vänner Facebook som följer mitt liv..Välkomna ni också som inte redan är min vän.


Göte Bernhardsson är ordförande för Läcköstiftelsen och sköter uppdraget ett mycket bra sätt.

Världsberömde fotografen Lennart Nilsson deltog Han elekroniska fotografering i människans organ är fascinerande.Ett mycket bra utställning Läckö.
 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*