Bloggmeny

Xindu-Chengdu day 6-7

söndag, 06 november 2011 15:19, Politik

Det händer mycket här det är svårt att hinna med och skriva om allt. Dessutom en massa möten som inte är kul och återge.

Träffade Volvos två chefer - Skall bli intressant att följa bygget av Volvofabriker i Kina.Tre stycken skall det bli.

Hoppas se tillverkningen när det blir klart 2013-14.

Nu skall jag åka hem,Kommer att skriva mer hemifrån.Publicerar lite bilder.Bor man 12-15 miljoner i en stad kan jag säga det är stort och allt tar tid.

Skall bli gött och cykla till jobbet.Grannstaden här ChingChong har 30 miljoner invånare.Jag fattar inte hur det kan funka.Alla skall ha mat varje dag och allt skall funka.

Uppenbarligen  funkar det..Man får dock ha lite respekt för att Kina är Kina.Dess mångtusenåriga historia,seder,religion,kultur och bruk.

Det kommer ständigt insändare om diktatur. Kina är komplicerat utifrån vår västerländska sätt.Det var därför jag åkt hit för att lära mej.jag rekommenderar alla att göra det,istället för att snacka. Vi skall sända studenter till Lidköping säger politikerna och ni sänder era till oss.Tror ni att det skulle funka om det var en stenhård diktatur.

Det är kring dessa personer mycket kretsar kring mej avseende Kina .De båda professorerna Per och Nancy Jenster.Samt chefen  NIMI. Nordic city of living and learning. Chen Wei

Här är det kinesiska band jag spelat med.Den stackars trummisen fick kliva av. Å andra sidan gav jag honom  rådet att spela med mer Power när jag var här

i april.Han hade lyssnat och blivit betydligt bättre.

Jag har blivit en superstar här---Vet inte hur jag skall förhålla mig till detta..Men seriöst så kommer det fram både elever,lärare och politiker och säger,Med

TV,s hjälp,dina spelningar,framträdanden och sätt att vara så är du vår superstar.

här ser det ut hela tiden...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

oooooooooooooooooooooooooooowww grattis! e4r det en vinst eller ne5t du kf6pt..? idag avulstas te4vlingen med gravidsmycket hos carolina 1979. te4nkte bara, om du e4r med de4r o te4vlar.. min nya te4vling som jag skulle ha, har e4nnu inte hf6rt av sig. :/ vad gf6ra? mailbomba? jaaa, idag sle5r det nog 200 strecket, jag hade 12 nu sist ne4r jag kollade. det e4r ju bara he4lften kvar. och kve4llen e4r ung. eller ja. kve4llen e4r ju knappt ens ff6dd e4n.

Bhavisha - 16 maj 2012 22:37