Bloggmeny

www.globalwarming101.com

söndag, 02 november 2008 21:32, Politik

Efter att ha varit i Minneapolis och lyssnat på polarforskare är jag betydligt mer pessimistisk över vår framtid på denna jord. Med sina hundar och expeditioner tar man sig fram på klassiskt vis.Det globala uppvärmningen med åtföljande nedsmältning av polarisen går betydligt snabbare än man förutsett.En orsak förutom uppvärmningen är att den vita snön och isen reflekterat tillbaka solens strålar. När isen nu försvinner så stannar solens värmenergi kvar och än mer is smälter. När Grönlands is också smälts ned så har vattenivån på vår jord ökat med sex till åtta meter.Då finns inte varken Göteborg eller Stockholm längre. Inte heller Holland och många andra lågt belägna länder och städer.Då är det heller ingen idé att pumpa ut vatten från Vänern eftersom den totala ytan har höjts.Forskarna har sagt att det tar tid men jag har börjat tvivla. På bilder har det hänt massor på bara tre år.Jättestora ytor av tjock is bara släpper.Så visst är det allvarligt. Will Steger hette mannen jag mötte. Will är en av världens främsta polarforskare och kännare. För er som vill se,höra och läsa Wills budskap kan ni gå till hans sida www.globalwarming101.com


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*