Bloggmeny

Visby

torsdag, 28 februari 2008 06:25, Politik

Igår var jag i Visby för att få en inblick i hur besöksnäringen utvecklas på Gotland.Besöket var mycket givande. Värd för dagen var Pigge Werkelin som är entreprenör i branschen. Hans far startade Kneippbyns camping och Villa Villekulla och på den vägen är det. Orsaken är att kommunen nu har ett avtal med Thunbolagen och Rosers för att uppföra ett hotell och en kultur/konferens scen vid Framnäs.Det intressanta med Gotland är hur de löser finansieringen. Under dagen fick vi en oväntad inbjudan ifrån landshövdingen på Gotland till e.m kaffe. Fler bilder kommer,veckan har varit hektisk och jag är nu på väg till Karlstad. Marianne Samuelsson tidigare språkrör för Miljöpartiet är landshövding för Gotland. Visby feb 2008. Pigge Werkelin till höger berättar för Stig Roser,Jan Källson och Agneta Stedner..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Tråkigt att se dig ihop med en sån mediakåt person som Pigge W, lite stil och sans måste du ha trots att du är sosse.!

Nisse Hult - 01 mars 2008 00:00