Bloggmeny

Villaklacken.NU är det jul...Lidköping 1000 år...o turism

onsdag, 22 november 2006 01:29, Politik

Jag kunde aldrig tro att det skulle bli en sånt himla liv runt en hejarklack.Jag får många mail som inte vill bli publicerade.Ett förslag var att jag skulle träffa klacken,visst kan jag det.Att prata med varandra är bra. Idag publicerar jag ännu en NYHET på min blog. Lidköping är snart 1000 år..Beviset ligger här... Jo på Lidans botten har man nu fått dateringar av brofästen som är från medeltiden. Det innebär att vi har bevis att Lidköping fanns för 1000 år sedan. Därför föreslår jag att vi firar Lidköping 1000 år vid ett bra tillfälle. Nu är det jul:Jan Olof "Nacka" Gustafsson och Tomas Persson arbetade under onsdagen med belysningen i träden och konstaterade att granen var på plats och belysningen fungerade.. En viktig del i mitt uppdrag är att stödja studenter och att ställa upp i intervjuer för doktorander. I Lidköping har vi som bekant en bra turismutbildning. Carina Sjövill och Anita Johansson arbetar med ett projekt kring 10 års jubilèet med kulturturismutbildning i Lidköping.De var uppe idag och vi har idéer tillsammans.kul.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det var jättekul att få prata ideer kring vår utbildning!
Ja visst har vi en mycket bra Kulturturism utbildning i vackra Lidköping.
Det ska bli enormt givande och utmanande att få äran att genomföra avgångsklass 2007 års avslutning och samtidigt slå ett slag för vårt tionde år som utbildning. Detta är dock endast en del av vårt firande som har sin höjdpunkt under hösten 2007.
Det är också mycket trevligt för oss att få träffa människor som vill stödja oss i vårt arbete.

Honkytonkwomen :D

Anita Johansson och Carina Sjövill - 22 november 2006 00:00