Bloggmeny

Villa - Vetlanda

torsdag, 17 februari 2011 00:45, Politik

Var på bandy ikväll.En Underhållande och rolig match. Om Villa vinner med 14 - 4 över Vetlanda så förstår alla att det hände en hel del. Jag tog foto på 13 av målen. Kan inte lägga ut alla på huvudblogsidan men de återfinns under rubriken Kjells funderingar. Så alla Villafantaster kan se härligheten där. Klicka på Kategorier först och sedan Kjells funderingar. Börjar med ett bortdömt mål.När man vet slutresultatet kan det kanske kvitta men intressant ändå vad domarna ser och inte ser. Vetlandas försvarsmur står alla inne i målet.Bollen träffar klubban som är i linje med spelarens baksida som är innanför linjen.Syns bättre på större foto.Hade blivit 3-3 redan här annars. Klas Nordström är en spelare som kommit i rejäl form inför slutspelet.Kul.Här gör han 4-3. Här ser vi Peter "Prinsen" Karlsson göra 6-3. Peter är en av få Lidköpingskillar i Villas A lag idag.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

I'm not easily impressed. . . but that's imperssing me! :)

Addriene - 22 april 2011 20:23