Bloggmeny

Villa - Edsbyn 7-0

torsdag, 26 november 2009 00:55, Politik

Var på Villa match ikväll.Sällan jag är ledig från möten men ikväll var jag.Tog med mig kameran och resultatet var rätt lyckat.Här ser ni Daniel Andersson göra 2-0 efter 7 sek. i andra halvlek.Jag var rätt placerad av alla fotografer på Isstadion. I förhållande till proffsfotografernas kameror får jag till det hyggligt.Jag är hästfotograf på Axevalla och det är likadant där att det blir bra.Det handlar inte enbart om teknik.Man skall vara på rätt plats när det händer.Som kommunalråd får man sällan höra något gott. Så om jag säger det själv att jag är bra..så är jag självgod.dryg,översittare en Göran Persson typ,bufflig.Högmod går före fall.Dessutom hörde jag att en känd jurist uttalat att han avskydde mej och att jag var en jävla alkoholist..dessutom hör jag att jag har många kvinnor och att jag festar ständigt.ler.. Det påminner mej om högerns förföljelse av Olof Palme. Kan man inte ta någon argumentationsmässigt eller politiskt så sätt igång ryktesspridning. Detta sker av välutbildade män i samhällets topp. Sanningen är att jag inte dricker sprit.Efter medicinering för njursten i många år är min mage kass. Men ärligt talat får jag beröm som fotograf så det er lugnt.Beröm får vi också i The Politicians..Ni spelar mycket bättre än ni är politiker säger alliansen,,,hahahah.... Här kommer 3-0 ..Daniel Andersson igen. Villa har ett helt annat lag i år.Utan skador kommer de att gå långt.Arenan är klar en månad före planerad tid. Nu kan man åtminstone börja träna inomhus och då kommer de att bli ännu bättre..kul.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Öl är inte sprit men har samma verkan om det dricks glas efter glas, borde inte det höra till allmänbildning att veta det?

mojje - 10 december 2009 00:00

Tänkvärdt uttalande som du kanske skulle läsa både en och två gånger. Speciellt sista meningen! ;)
"Självhävdelse blir det när man alltid måste synas, vara bäst, skryta och överdriva i förhoppning om att det ska leda till att man blir populär och får framgång. Lite självhävdelse måste man ha idag om man ska klara sig, tyvärr. Men blir den stor uppfattas man som pinsam."

Ulf - 26 november 2009 00:00

Du är en som totalt missuppfattat.
Efter snart 40 år i Kommunfullmäktige och ca 17 år som Kommunstyrelseordförande har jag inget som helst mål att bli populär eller få framgång.Det är ett faktum eftersom vi aldrig har haft någon KS ordförande som blivit omvald 4 ggr.Överdrifter och skryt.Tillåt mej småle...
Du som skriver detta tillhör en liten minoritet i samhället. Majoriteten kommer att välja om mej en femte gång...

Kjell Hedvall - 26 november 2009 00:00