Bloggmeny

Villa- fordonsgas och Carin Lexmon...

onsdag, 15 november 2006 23:13, Politik

Var på Villas första hemma match denna säsong och jag gick dit med förväntningar.Detta Vänersborg som brandskattas stort och som fick stryk mot nykomlingen Örebro.(som idag fick stryk med 11 mål mot Västerås) Om Villa har några ambitioner skulle man lätt slagit Vänersborg.Som vanligt har Villa svårt att föra en match.Men de individuella bristerna är på tok för stora. En stor skärpning behövs.En stor skärpning måste Villa.s hejarklack också göra.Här måste Villa som förening agera.Jag vill inte höra dessa infantila ramsor fylld med svordomar-Hata Vänersborg-Djävla idioter-Djävla den o den.+ ännu värre saker.Jag hade två 10 åringar intill mej..och den ene skrek..Visa UT hejarklacken...Klokt sagt. Skall kommunen sponsra Villa får man ta tag i detta. Vänersborg på försvar med kontringar som vapen. Villa fantasilöst,missad straff och bedrövliga individuella prestationer med flera onödiga utvisningar. Vad hjälper en ishall om man lämnar huvudet i omklädningsrummet???? Igår tog jag spadtaget för en tankställe för Biogas intill OK/Q8. Här med Gunnar Ingelman från Fordonsgas.Mycket trevligt att vi nu kommit hit. Någon konfunderad över läget blev jag dock,intill vårdhemmet.Normalt är det omöjligt på stadsbyggnadskontoret med sådant läge.Själv skulle jag sett granntomten till OK som helt naturligt med en skyddszon för vårdhemmet. Sen ännu en bild från Heimers jubileum. Rolf Hörnfeldt trivdes med Carin Lexmon.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Visserligen är det lite 'hemska svärord' i Villaklackens vokabulär, men det tycker jag att man får stå ut med.
Lyft istället fram att Villaklacken är dom få stackare som försöker stödja laget.
....men det är ju lite typiskt att vissa sk Villa-supporter aldrig höjer rösten för att stödja laget, men när det gäller att gnälla då hörs dom ljudligt.
Dvs istället för att bara klanka ner på supportrarna kan man ju som förslag ge dom en generös eloge för deras stöd under matcherna och att man sedan virkar in viss kritik på ordvalet i vissa situationer.
Eller varför inte stå vid klacken och vissa verbalt hur man stödjer ett lag!
MVH
Gunnar Karlqvist

Gunnar Karlqvist - 25 november 2006 00:00

Håller med dig Lenna Lannerås...

Kjell! Visar du bättre omdöme än klacken?

" Villa fantasilöst,missad straff och bedrövliga individuella prestationer med flera onödiga utvisningar. Vad hjälper en ishall om man lämnar huvudet i omklädningsrummet???? "

Jo, jag tackar! Skärpning Kjell

Johan - 20 november 2006 00:00