Bloggmeny

Vill kanske för mycket med min blog så ibland blir det inget..ler.

tisdag, 22 januari 2008 00:26, Politik

Har funderat över vilken stil man skall ha på denna sida..Ja egentligen handlar det väl om att göra om sidan,,Nu blir det mycket politik,,eftersom jag är den jag är,,fast ibland skulle jag bara vilja skriva vad jag gjort, i mer underhållande stil.ibland mer betraktelser,jag har åsikter om det mesta.Jag har en sida här som det inte blev så mycket av,,Min gästsida..det verkar inte som det är någon som vill skriva som gäst...så jag får väl börja skriva själv,innan den ändras..ler.. Fick en synpunkt om att frysa med saltvatten och att det fungerar bra idag,,tre veckors försening "bara". Jovisst,,,men jag pratar om framtiden¨inte idag,,klimatförändringen gör att det blir varmare o varmare. En investering görs för de kommande 25 åren. Man kan inte plöja ner en massa miljoner för några få år. Vi får se inget är bestämt.Men argumenten lär väl komma,inte minst när kommunen träffar is alliansen på onsdag. En idé som funkat bra var att alltid ha intressanta bilder.Det är naturligtvis inte lätt att alltid prestera fram det.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Fortsätt skriva om dagsaktuella politiska frågor. Det är ju bra att du har en kanal där du kan kommunicera vad som är på gång.:)

Sympatisör - 24 januari 2008 00:00

Ärade Lidköpingsbor. Är det hallen som är problemet när man förnedras i Edsbyn med 18-2?? Eller är det som Martin Arvidsson säger i NLT den 23 januari " Det känns extra jobbigt, att han är skadad, Vi har ju knappt lag" slut citat.
Satsa pengarna på nått vettigt istället och bygg en bandyhall så blir det pengar över till kulturen.

Lidköpingsbo - 24 januari 2008 00:00

Den funkar bra,läser den nästan varje da.:)

Göran Kjörk - 23 januari 2008 00:00

Alltså.... snälla.... sluta skriva *ler* bakom varenda mening, pleeease!!!
Det ser bara ut som en medelålders dams kontaktannons på Spraydate. Dessutom får man intrycket att du kanske har lite veka handleder??
Sen tycker jag att det känns skönt att du har lite koll på klimatförändringen! Jag skulle behöva veta exakt hur varmt det är den 18 februari 2016, så du kanske skulle kunna svara på det eftersom du pratar om framtiden??

/Uffe

Ulf - 22 januari 2008 00:00