Bloggmeny

Vilken opposition vi har i Lidköping

fredag, 11 juni 2010 13:14, Politik

Jag kan förstå att Moderaterna blivit väldigt besvikna när deras som de trodde stora valfråga drivits ur händerna på dem. Tack skomakare Davidson. Att det skulle få sådana konsekvenser att Carin Lexmon börjar bråka om ett protokoll hon inget har med att göra är ett trist slut på en politisk karriär. Det protokoll som skrivits under av utsedda justeringsmän följer det sätt som vi alltid skriver protokoll i Lidköping.Carin Lexmon gör bara bort sig med att lägga sig i när protokollet skrevs. Fortsätter den här fåniga frågan skall jag berätta sanningen varför det blev som det blev när Lexmon halvt vansinnig la sig i hur protokollet skulle skrivas. Hon har ingen rätt till detta eftersom hon inte var utsedd som justerare,det var centerns Kent Folkesson.-------------------------------------------------------- Har vart en hel del kommentarer efter beskedet om folkomröstning.Vad en del inte fattat är att vi aldrig tidigare haft krav om folkomröstning i Lidköping. Eftersom vi är övertygade att de skulle samlat in 1500 namnunderskrifter vilket behövs för att Kommunfullmäktige skall behandla frågan var det lika bra att ta upp det på KF,s nästa möte. Kommunfullmäktige kan säga nej men då hade en annan debatt om maktfullkomlighet och att inte lyssna på medborgarna infunnit sig.Nu får man avgöra frågan i det kommande valet vilket ju kom mycket lägligt i tid. Folkmajoriteten har alltid rätt.En folkomröstning sätter focus på bibliotekets innehåll mer än dess placering.Givetis måste det vara en stor fördel med allt i ett plan.Utveckling av barnens bibliotek. Kommunen är den gode arbetsgivaren och arbetsmiljön skall vara bra. Den store glaskonstnären Bertil Vallien (uttalas Vallin vilka inte alla vet) har ett eget rum på Läckö i år.Faktiskt den bästa utställning jag sett på Läckö med all glaskonstnärer från Kosta-Boda. Allt är till salu dessutom. Snyggt. Härlig konst...ja Göran Larsson ingår normalt inte...ler.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Yes,vi lever i en demokrati,,det är det fina,du får rösta på vad du vill.
Vill du ha folk som beter sig illa eller som inte kan så rösta på dem.Vill du ha folk som bedriver bluffpolitik och medvetet försöker lura dej så gör det.
Det är helt fritt....
Sedan är jag intresserad av när jag var arrogant..ta ett ett exempel...

kjell hedvall - 13 juni 2010 00:00

Det största problemet ser jag som din aroganta skitstil mot andra politiker och annat "okunnigt" folk som du väljer att skratta ut eller prata ner, hoppas att folket i stan inser att det finns annat att rösta på än dej till KF denna gången

Jocke - 12 juni 2010 00:00

Nej, det är inte Lexmon och oppositionen som gör bort sig i mina ögon.

lindström - 11 juni 2010 00:00

hahaahhah,,ta och läs förra årets protokoll som jämförelse..Protokollet i år är godkänt av den av Kommunstyrelsenutsedde Kent Folkesson (C).
Lexmon har inget med detta och göra,mer pinsamt dåligt av NLT att ägna sig åt denna papegojejournalistik utan kritisk granskning.
Jag informerade Lexmon om att vill de ha in politiska synpunkter i ett protokoll så kan man bifoga en bilaga men det vägrade Lexmon.
Vad är problemet.

kjell hedvll - 11 juni 2010 00:00