Bloggmeny

Vilken kväll..........

tisdag, 18 juli 2006 00:00, The Politicans

Har vaknat nu vid 11..Hårt liv..ler...The Politicians spelade på Eddies och giget slog alla rekord. Var hemma kl 4 på morronen o somnade 5.Men spelningen o stämningen var härlig. Vilken känsla o se alla hänförda,,vi gjorde en kanonspelning,frågan är om det finns nån som spelar som oss i Sverige idag.60-70 tal där vi tillåter oss att flippa ut i jamsessions och det inte allt är datorstyrt eller superperfekt.Kenneth kanonbra på sax..Micke virtious på gitarr.Anders " rock oscar" med tryck i bas o sång.Mario i högform,Annelie vår körtjej som alla frågar ? vem är det ?....hon e bra... Sen är det jag själv som blir hänförd och sitter och lyssnar så att jag brukar glömma av vart vi är..ler.... Tillsammans är vi The Politicians .400 personer tar man in.utanför ringlade sej kön bort mot socialkontoret så vakterna sa att det är ingen idé ni stå här..600 personer hade lätt blivit om stället hade vart större...och vilket TRYCK,,,o vilken värme....jag sitter längst bak,och detta var det svettigaste hittils..men ack så kul....Här kommer lite bilder....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*