Bloggmeny

Vilat lite..ler...och Kommunfullmäktige

måndag, 06 november 2006 23:51, Politik

Ja som ni har märkt så har jag vilat lite från att uppdatera sidan varje dag.Jag har tagit det lite lugnt den senaste veckan-med lugnt menas att jag gått ner från 14 timmar arbetsdag till 8.Efter att ha kört hårt hela året med mycket långa arbetspass så kändes det gött att gå ner till den tid som de flesta jobbar men inte ett kommunalråd.Vi hade möte idag med det nya Kommunfullmäktige och jag fick som ålderman vara den inledande ordföranden.Jag har varit med I Kommunfullmäktige i 33 år.Med detta möte inleddes min period som leder fram till 37 år i fullmäktige. En rätt lång tid...ler... Sitt första möte som sekreterare i Kommunfullmäktige gjorde André Enarsson.Kjell Almlöf går snart i pension efter många år i Lidköping.Han efteträdde Arne Söderström på sin tid.I kommunfullmäktige så sitter vi i invald ordning blandat mellan valdistrikten.Ödet gjorde att jag nu är bänkkamrat som det nu heter med Jan Larsson från C.Jag får nu lära Jan lite hur man blir politiker..hahahah... På andra sidan i salen har Mario fått ihop det med Christina Kvist (V) och Carin Lexmon (m) AV kroppspråket att döma så lutar sej Mario mot Christina...ler


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej igen,
nu måste jag protestera. Hur kan du som varit med 33 år i fullmäktige tycka att hyran ska höjas för AB Bostäders hyresgäster, ev befogat i de nybyggda husen där de slipper att frysa, men i många av de äldre husen är det svinkallt och då menar jag det. Många skaffade sig en värmefläkt redan förra vintern efter att ha påpekat att det var för kallt och inget hände.Tyvärr så har den kommit fram ur garderoben nu igen. Det är för j.....t, ni får se om systemet så att kunnig personal ställer in temperaturavkännarna eller vad är det för fel?
Är det meningen att hyresgäster som inte ens har rimlig värme skall vara med och finansiera nya projekt, har du glömt hur det är att vara en gräsrot Kjell? Funderar på att deponera hyran.

Anette Johansson - 18 november 2006 00:00