Bloggmeny

Victoria huset och sexkonst i Alingsås.

fredag, 01 februari 2008 01:03, Politik

Idag är det möte i Göteborg angående Victoriahuset på Läckö. Nu skall det bli arkitekttävling.Till sommaren skall det vara färdigt.Jag förutsätter att det kommer att bli visning. Skall bli spännande att följa.Alingsås har blivit uppmärksammad under veckan för den sexkonstutställning man har där.Tycker det är ofattbart att man gör ett sånt väsen av detta år 2008. Det bara väller in intryck från media och nätet kring nakenhet varje timma. Hur kan detta vara så tabu fortfarande och varför? Varför är människans kropp så märkvärdig. Fast anledningen att jag tar upp frågan är naturligtvis politiskt.Det är Kristdemokraterna som förfärar sig. Jag förvånades mer över KD kvinnans uttalande i TV igår och undrar hur det är ställt i loftet på denna KD politiker.En av sexkonstbilderna som för mig mer liknade bizarr porr var en naken kvinna vilken tagit ett grabbatag på en eregerad halvmeter lång hästpenis. Eftersom detta s.k konstverk vållat mest ilska hos besökare fick hon frågan vad hon tyckte om detta. Svaret kom snabbt: Denna bild är den mest naturliga av alla bilder på denna utställning så den har jag inget emot sa Kristdemokraten..jag inte bara log,jag förundrades...inte undra på att de är på väg att ramla ur riksdagen.. Fredagkväll..snygg bild..men vilken bar?? Vinnaren får några sosselotter...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej igen Kjell
Tackar för lotterna och skickar en liten kommentar till Jula hotellbar som dessutom är riktigt snygg och inte alltid så folktom.

En duktig turistbyrå som initierat samtliga hotellanläggningar på onlinebokning, är säkerligen bidragande orsak till att Jula hotel mfl i Skara bidrog till en god andraplats på www.vastsverige.com gällande mest öppnade produktblad 2007 Vann gjorde Göteborg!!
Lidköping på 13e plats.............

Skaras boendeanläggningar toppar därmed försäljningslistan på antal försålda rum per anläggning via Onlinebokning Västsverige!


Lotterivinnare - 04 februari 2008 00:00

Hej Kjell,
jag satsar att bilden togs på baren i kommunhuset i Lidköping, en fredag kväll är det väl inte så välbesatt där. ;)

Claes - 03 februari 2008 00:00

Bilden är tagen i baren på nya Jula hotell i Skara, säger en som jobbar med att besöka regionens alla små och stora hotell för att hjälpa dem vidare med sin marknadsföring.
:DMed detta hoppas jag på en lott

"hotellinspektör" - 02 februari 2008 00:00