Bloggmeny

Vettlösa förväntningar på Baracken..

torsdag, 22 januari 2009 01:01, Politik

Bilderna och scenerna från Amerika med Barack Obama är som en Hollywood film.Allt är välregisserat och på kostat. Jag kan naturligtvis förstå de tidigare marginaliserade grupperna i USA och alla som är trötta på Irak kriget plus många många andra men ändå... Förväntningarna kan aldrig uppfyllas och bakslaget kan bli hårt hårt... Vi borde sända dit Göran Persson som konsult. Han kunde lära dem att den som är satt i skuld är icke fri... Nu skall Obama sänka skatterna....De borde höjas kraftigt istället..USA borde rätta till sina stora obalanser i sin ekonomi. "Experter" spår att USA kan gå i konkurs... Så allvarligt är det...Ändå lånar man på som om inget har hänt. Makten över världsekonomin flyttas till Asien. När China börjar ställa krav kommer det att gå upp för amerikanerna att de inte är fria. Tigerekonomierna i Asien har växt och kommer att växa. Att China dominerar är skrämmande - En kommunistisk diktatur som med kapitalistiska metoder snabbt skaffat sig världsherravälde kan man diskutera mycket runt. Mitt i allt detta har vi att förhålla oss till vår egen ekonomi i Lisch.. Det är väl femte gången jag nu får vara med om att hantera en lågkonjunktur. Det blir lite tufft, men vi klarar det. Vi har det rätt bra i Lidköping..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

#Kicki
Kan tyvärr inte göra mycket åt att du har svårt att tyda mina värderingar och åsikter. Jag ägnar mig definitivt inte åt några påhopp och personangrepp, det sköter herr kommunalrådet så bra själv. Det här är en blogg som en offentlig person skriver, då får man acceptera att det finns lika många åsikter som läsare. Beröm ska ges när det är befogat och kritik när det är befogat.

Nisse Hult - 26 januari 2009 00:00

Det känns ju lite lustigt att ni gnäller på Nisse för att han saknar respekt, håller på med påhopp osv.. Är det någon av er som läst vad många insändare säger om den ni försvarar? Jo, att han just bestitter precis dom egenskaper som ni tillskriver Nisse Hult. Så ta och fundera lite på uttrycket "kasta sten i glashus" en stund....
Tuta å kör Nisse! Det är andra som gillar det du skriver och håller med!!

Ulf - 26 januari 2009 00:00

Nisse Hult! Dina åsikter och värderingar är MYCKET svåra att tyda. Om du inte menar att konstant hacka på Kjells göranden och låtanden är Ditt sätt att visa värderingar och åsikter?! För en saklig debatt istället för att ägna Dig åt påhopp och personangrepp! En stor dos med respekt för andras åsikter behöver du också.

Kom upp ur sandlådan, Nisse Hult!!

Kicki - 26 januari 2009 00:00

#Kicki
Jag har ett alldeles underbart liv och någon fradga har jag heller aldrig märkt. Däremot är jag intresserad av samhällsdebatten och försöker stå för de åsikter och värderingar som jag har.

Nisse Hult - 25 januari 2009 00:00

Hörru Nisse Hult- varför inte byta namn till "Alllting som du gör kan jag göra bättre Hult"? Man ser hur fradgan bubblar i samma takt som Ditt adrenalin. Mitt tips är - skaffa Dig ett liv!!

Kicki - 25 januari 2009 00:00

"Nisse Hult", ja du har rätt Kicki, detta är den mest vilsnekomne pseudonym jag stött på. Han/hon kommer aldrig att få nåt eget liv, verkligheten har slagit krokben för den möjligheten då han/hon vågar nämna ordet respekt.

Ronny Carlsson - 25 januari 2009 00:00

Snälla du prata inte om demokratisk rättsuppfattning när det gäller kommunisterna, det går liksom inte ihop. Kommunisterna som ni så glatt lierar er med har ju fortfarande sina marxistiska idéer som ledstjärna. Hur är det med Ohly har han avsagt sig Revolutionen för tillfället eller vad gäller?

Nisse Hult - 24 januari 2009 00:00

Jag publicerar båda två inläggen från Nisse Hult.
De är så fåniga att det inte är lönt att besvara.
De står för sej själva och visar mest vilken nivå signaturen befinner sej..

kjell hedvall - 24 januari 2009 00:00

Det är väl ingen större skillnad gentemot dem som kallar mej för kjelle...exempelvis..
Sedan överdriver du som vanligt..visst är det stor skillnad på en kinesisk diktatur som hänger folk på gatorna och Vänsterpartiet.
De står för en demokratisk rättsuppfattning idag
som vida överstiger många borgerliga...

kjell hedvall - 23 januari 2009 00:00

Har förstått att presidentens svärmor ska flytt med till Vita Huset...det lär inte bli några problem ändå...han har ju barack...

Micke - 22 januari 2009 00:00

Det heter Kina och inte China. Rätt ska vara rätt.
;)

Chinesen - 22 januari 2009 00:00

Otroligt respektlöst att kalla USA's president för baracken? Lite mer respekt tycker jag att han förtjänar. Ingen blir väl ledsen om vi exporterade Göran Persson till USA..? Varför har ingen tänkt på det tidigare? Vad gäller Kina så är det väl inget större problem för dig, ni lierar ju er lokalt och på riksplanet med ett parti som för inte alls länge sedan lydigt fjäskade för allt vad kommunistiska diktaturer hette och som har en partiordförande som fortfarande är KOMMUNIST? Så vad är problemet?

Nisse Hult - 22 januari 2009 00:00