Bloggmeny

Verkar som Juholt läst min blog..Eller så är vi rätt lika...

onsdag, 30 mars 2011 17:49, Politik

Läser idag att Sossarnas nye partiledare agerade direkt i frågan om JAS plan till Libyen  Skall vi börja bomba och döda människor ?. Borgarna vill det och för mig är det huvudlösa uttalanden från FP ledaren Jan Björklund .Det hela blir en sandlåda där Sverige helt plötsligt skulle förklara krig mot Libyen. För mig är detta inte möjligt. Vem skall vi förklara krig emot nästa gång. Vad leder det till och varför. FN mandat eller ej.  Skall FN få ett framtida mandat med befogenheter som försvarare av mänskliga rättigheter och världspolis skall vi också FN militär.En sådan kan Sverige vara med och finansiera men att Sverige skall ut i krig,NEJ... Att det sedan har funnits S företrädare som varit positiva till aktiva militära insatser i FN,s namn gör det hela inte mindre stolligt. Bra att Håkan satea ned foten. Har konstaterat att han verkligen är en klassisk Socialdemokrat - Något som jag själv identifierar mig som. Något till vänster om mitten men också praktisk politiker som inte är rädd att pröva nytt. Givetvis med grundvärderingarna kvar om trygghet,solidaritet,jämlikhet,arbete och rättvisa. Pratade kort med Håkan Juholt. Hoppas det blir fler tillfällen. Däremot fick jag tillfälle att prata något mer med Veronica Palm.I allt spekulerande om ny partiledare från media ringde man och frågade vad jag tyckte om Veronica. Ingen aning sa jag.Känner ej henne, Hon är riksdagsledamot,men dessutom ordförande i Stockholms Arbetarekommun och det förpliktigar. Har skrivit en hel del kritiska inlägg om hur de skött Stockholm.Efter samtal vill jag dock samtala mer för att få en bild.Hon hade intressanta synpunkter men förtroende måste upp i Stockholm.Helt klart.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*