Bloggmeny

Vem bestämmer och vad går man efter???

söndag, 11 maj 2008 23:06, Politik

Ni som varit där ser att jag har bilder från Valle. Åk til Öglunda och kör runt på vägarna vid Billingen så befinner man sig vid en av världens finaste platser. Speciellt nu på våren då allt står i blom. Jag åkte hem via Timmersdala och kunde konstatera att det pågår ett större vägbyggnadsföretag där. Det är möjligt att Timmersdala är den plats man skall lägga en massa miljoner för att bygga väg men jag har väldigt svårt att förstå hur det kan vara viktigare än att dra en ny sträckning förbi Filsbäck. Rv 44 med 50 sträcka genom Filsbäck är väl idag inget annat än skandalöst att detta får fortsätta. Nu kommer sommaren och badgäster, golfspelare och boende får tampas med alla långtradare och semester resenärer på väg till Bohuslän.Det är många år sedan detta skulle rättas till men i alla paket som kommit till Göteborg och nu senast Trollhättan har man tagit pengarna som skulle gått till Filsbäck.Det hjälper inte vad vi säger eller har sagt. Istället väljer man att satsa i världsmetropolen Timmersdala. Jättadalen,en plats man måste besöka. Har man väl tagit sig upp i klättrandet så får man denna vy gratis.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*