Bloggmeny

Växthuseffekt, gamla stadens torg,bilar o trav.

måndag, 04 juni 2007 09:34, Politik

Läste att tjänsteman föreslår att Gamla stadens torg skall stensättas.Vi lever visserligen i en demokrati men man kan undra varför och på vems uppdrag.Jag kommer inte att medverka till något sådant.Lidköpings unikitet är träden,blommorna o vattnet.Skall vi ta ner mer träd?? Sverige sätter högre mål än EU avseende koldioxidutsläpp var en av nyheterna under veckan.Man kan fråga sig hur det skall gå till. Kommer regeringen att förbjuda Cruising som ett näraliggande exempel.Det är jätteviktigt att Sverige går före men vi måste också veta att det ur ett globalt perspektiv inte ger någon som helst effekt.Ökningen av utsläppen i China bl.a är mångdubbelt större.Här måste supermakterna ändra sin politik. En Hudson tillhörde en av de snyggaste bilarna under lördagens cruising. Här ser vi 1 snygg hästkraft som ej bidrar till växthuseffekten..Vid Söndagens stortrav på Axevalla kördes det ett Ardennerlopp som uppvisning av dessa fina hästar.Piraten heter hästen. Sedan var Sveriges kuskchampion Björn Goop på plats och körde Amadeus.Han brydde sig dock inte om att han hade en mästerkusk bakom sig.Björn fick hålla tungan rätt i mun och fick sig en lektion. Tiden går,ikväll är det karneval och snart midsommar. Man ser det på barn barnen att tiden går-här är Liam.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Befriande att läsa att idén om att stenlägga gamla stadens torg inte är förankrad politiskt, nej låt denna lummiga oas och andra förbli ett signum för Lidköping och föresten låt greve Magnus idéer och värderingar vila i frid med honom… ;)

Bengt Arvidsson - 04 juni 2007 00:00