Bloggmeny

Värmlands största affärsresa

måndag, 22 januari 2007 17:17, Politik

De senaste 24 timmarna har jag deltagit i Värmlands största affärsresa. Värmlands handelskammare hade bokat hela Cinderella för kryssning till Åbo.Anledning är mina uppdrag i Vänerhamn och Vänerns Näringslivsråd.Vi hade styrelsemöte och träffade riksdagsledamöter från trafikutskottet. Eva Eriksson. Landshövding i Värmland numera, inledde konferensen.Eva har blivit omtyckt i Värmland och en kommentar som följdes av rungande applåder var att äntligen har Värmland fått en ledare. Konferensen had samlat "hela" Värmland med repr från näringsliv,kommuner,region,stat. Det har inte varit sån fart i Värmland på 100 år berättade Eva för mej redan för ett år sedan. Denna konferens visar en enighet o styrka som jag verkligen saknar i Skaraborg. Givetvis var Karlstads kommunledning med. KS ordförande Lena Melesjö-Windahl och Kommundirektör Anna Sandborg trivdes.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*