Bloggmeny

Varas konserthus,

fredag, 21 mars 2008 18:26, Politik

Läste med spänning rubriken Vara konserthus går med plus. Insåg snart att rubrik sättaren hade en annan kunskap än vad jag har..ler..Hur något som kostar 41 miljoner och har intäkter på nästan 14 miljoner kan gå med plus är för mig en gåta. Men hyllningskören finns överallt och struntar i fakta. Vara kommun betalar ca 14 miljoner.Det är mycket det för en liten kommun som Vara.Motsvarar ca 30 mille för Lidköping.Då är vår kommande SparbanksArena för ca 13 miljoner rätt så billig. Antalet besökare till konserthuset motsvarar antalet besökare på biografen Folkan i Lidköping. Är det någon som sett en hyllning till Folkan någon gång..ler.. Lidköping betalar 500 tusen till Folkets Hus för bla teatern och allmänna samlingslokaler.Totalt besöker 110.000 Folkets Hus. Totalt i Vara 160.000 men då har man räknat in skolan. Iallafall är 41 miljoner för drift en jättestor summa. När Kronprinsessan Victoria besökte Rörstrand var media inte välkomna. Tydligen får man inte vara med när det är inomhusarrangemang. Jag tyckte det var synd att man inte arrangerat något där alla parter vart nöjda eftersom det måste väl vara vitsen med kungligt besök,att få mediernas intresse. Att ha en massa närgångna fotografer kan jag förstå inte är så kul. När Victoria gick från bordet sa hon,nu kan ni få fotografera,därav bilden ovan.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*