Bloggmeny

Var i Stockholm i helgen.

måndag, 04 april 2011 23:09, Politik

Nu var det äntligen klart med min nya layout .Lite ändringar har det blivit. Det kommer mer framöver.

Som vanligt är det mycket som händer .Var i Stockholm i helgen.Besökte Lidköpingsföreningen i Stockholm.

En riktigt hembygdsförening mitt i Stockholm öppen för Lidköpingsbor boende i Stockholm med omnejd. .Härligt. Pratade i nästan två timmar och visade bilder

på det planerade Victoria huset på Läckö samt Hamnstaden.

Hann med Arenan,Rörstrand,De La gardieskolan. Intresserade medlemmar.Ja hade vart en given medlem om jag bott i Stockholm.

Nostalgiker och Lidköpingsfantast som jag är. Ordet patriot har förstörts av de extrema. Men jag är klar Lokalpatriot för Lischöping.

Mötet var i det södra tornet på Kungsgatan. Vänster är söder.

Ordförande i Lischöpingsföreninga som jag säger är Stig Lundström.Född på Lilleskogsvägen.

Pappa hette Allan. Flyttade till Falköping och var aktiv där .Stig har jobbat med politik hela sitt liv på olika departement .Det sista var arbetsmarknad.

Ingvar Svensson var årsmötet äldste och fick förtroendet att tända den symboliska fyren. som alltid brinner på föreningens möten.

Ulf Uebel blev vald till årsmötets ordförande.Det är inte många kommuner som har en fungerande förening i Stockholm för sin hembygd.Att denna förening har funnits i 85 år är mycket bra.Jag förklarar fenomenet med den starka identitet vi har i Lidköping.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Oj, här händer det grejer. Jag har helt missat layoutändringen, antagligen för att den gamla rss-prenumerationen slutade fungera i och med bytet. Men det är jättesnyggt, och vad mycket lättare det är att läsa inläggen nu när du kan dela upp det i flera stycken. ;-)

Bra jobbat Entos.

Johan Lundberg - 14 april 2011 22:27