Bloggmeny

Valrörelsens amatörer.....

onsdag, 06 september 2006 00:00, Politik

Valrörelsen rullar på med udda inslag.Kaos i Folkpartiet.Inte bara bland Folkpartiet finns det amatörer - Såg att C i Lidköping haft presskonferens. Centerns utveckling i Lidköping är djupt tragisk. Från att ha varit ett folkrörelseparti med kloka kommunalmän har det förvandlats till en parti som står till höger om M bland några kandidater och andra som bara verkar behöva gå grundkurs.Inte undra på att man har 4-5% röstandel. Politik är politik och ingen lekstuga. Socialdemokraterna har haft förtroendet att sköta Lidköping i 12 år.På de 12 åren har Lidköping blivit en av världens rikaste kommuner.Idag ringde GP och sa att vi är etta i Västra Götaland på låga avgifter inom viktiga områden som el.vatten.avlopp.värme,renhållning. Centern har konsekvent ägnat sig att ta upp utredningsfrågor i kommunen och lagt motioner i samma ärende för att få folk att tro att det är Centern som ligger bakom.Jag har vart tyst om detta men nu får det vara nog efter att ha läst spydigheter från amatörerna som inte vet nåt om politik och samhällsarbete. Här går man ihop i en allians och så kan man inte ena sig om vem som skall vara ledare.3 ledarkandidater inom samma allians-tala om amatörer.Hur kan man gå ut ett fältslag med 3 generaler - Bilden i NLT där man sprang ihop sa allt.Det var den salvan det...Det är bra med salvor..ler..det har fått upp intresset för min sida. Hade rekord förra veckan med 27.000 träffar.Tack alla som läser..Skall börja med bilder från två av Sockerbrukets fönster...Det kommer att bli kanon där. Nästa vecka inviger Friskis o svettis sina lokaler sedan rullar det på... Ni måste besöka Vänermuseet.En mycket fin konstutsällning ihop med det gamla Lidköping. Sossarna hade ett trevligt familjemöte på Margretelund ikväll - valrörelsen känns mycket bra.Bachu trollar med Carina. Leker ett kommunalråd......Svaret är JAAAAAAAA...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*