Bloggmeny

Val, val, val

måndag, 17 augusti 2009 12:52, Politik

Hade egentligen tänkt skriv om nåt annat men så kom de ett brev från regionen om att jag nu hade möjlighet att välja. Det beskrevs som en fantastisk möjlighet. Jag kunde nu få välja vilken vårdcentral jag vill tillhöra. Jag vet inte hur många miljoner det kostar att skicka ut dessa försändelser och hanteringen men det lär väl gå på ett antal miljoner.För mig hade det vart bättre att satsa dessa på patienten. Det är fullständigt ointressant vilket hus jag går till. Det val jag vill kunna göra är vilken läkare jag har. Varför den s,k husläkarereformen togs bort vet jag inte heller. Jag vill kunna ha samma läkare över tid. En läkare man har förtroende för och som känner till en. En läkare som har tid och som har kunskap. Som det nu är möts man ibland av läkare som är på väg ut innan de kommit in.Besöket verkar få ta 8 min och recept skrivs ut i all hast.Någon tid för samtal finns inte o undersökningar sker sporadiskt. Ibland träffar man på läkare vars kunskap ligger på ens egen nivå så här i Google tider där kunskap numera är tillgänglig för den intresserade. Nej sluta med politiska pseudoreformer som bara är till för borgerlig idéologi utan praktisk betydelse. Ja,,, detta är ingen läkare utan en pilot som numera sjunger. Magnus Bäcklund - Känd sångare,slog igenom med Jessica Andersson i duon Fame. Magnus avslutade artistuppträdandet i Stadsträdgården under veckan. Det var riktigt bra. Han överraskade mej med ett enormt bra röst.Faktiskt var uppträdandet ett utav de bästa på länge i Lidköping.Med bra musiker och framförallt bra ljud.Det har ju klagats med all rätt och nu hade man flyttat ned basförstärkarna bl.a Han hade med sig en innovation i scen bakgrund med en elektronisk bildskärm. Dansare dansade live i en studio och det transformerades till scenen i Lidköping.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Håller med dig Kjell och du vet väl vilka som inte vllle ha denna "reform". Välkommen i "gänget"!
;)

Oven - 17 augusti 2009 00:00