Bloggmeny

Vägpolitik och Harley Davidson i Rockford,Illinios

tisdag, 01 maj 2007 02:02, Politik

Jag är björkpollenallergiker och blev helt utslagen efter att jag vart i Folkets park under fredagskvällen. Hela Parken är ju fylld av björk.(jo jag var nykter..ler.Frågade Bo Winberg om han ville ha skjuts). Detta ihop med att jag blev förkyld i planet hem(som man ofta blir då man flyger) gjorde att jag sov hela lördagen,och missade resten av dansfesten.Men men.allt för att bli frisk till dagens viktigaste möte i Skara där Kommunalförbundet skulle anta ett yttrande angående vägpolitiken i framtiden.Alliansen gick till val på betydligt större satsningar på vägbyggen.Man dömde fullständigt ut S-V-Mp vägpolitik.Som det ser ut nu så är det superfiasko på gång.Det finns inte pengar till nåt,Allt ser ut att försvinna i de förslag som vi nu protesterar emot ifrån alla partier.Det behandlas nu politiskt och jag väntar lite med mer kritik tills jag ser slutresultatet men men,,högst illavarslande.. Jo det är vår som sagt-letade björkbild men denna blev så bra att jag måste publicera. Sen så måste vi ha lite roligt.Såg denna truck idag på valborg nere vid hamnplan och kom att tänka på... Sista timman i Rockford var ett studiebesök inlagt hos världens äldsta privata Harley Davidsson försäljare.1908 började man sälja.Förutom visning så provade vi hjälm...ler Tycker han ser ut som en amerikansk polis..ler. För liten hjälm-men jag ser ut som en byfåne i hjälm ändå.ler.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*