Bloggmeny

Vädret och Främberg 5.

lördag, 07 juli 2007 10:10, Politik

Alla pratar väder. Jag anser att vädret är som det brukar vara på sommaren. Numera regnar det större mängder och allt blir intensivare beroende på växthuseffekten. Eftersom polarisarna smälter blir det mer vatten som kondenseras och som sedan faller ner. Efter oftast soligt i början på juni, blir det ostadigare runt midsommar, regnigt första veckorna i juli för att sedan bli soligt i slutet juli o kanonväder i augusti. Det vore bättre att förskjuta semesterperioden i Sverige. Sen blir det som det blir, därför är det bara att ta det lugnt. Själv har jag ägnat veckan åt att renovera mitt gårdshus. Det är avkopplande med praktiskt arbete. Främberg svarar igen och undrar nu varför jag ägnar honom så stor uppmärksamhet. Det beror på att han skrivit en massa saker som inte är sanna. Sånt måste uppmärksammas. Dessutom gillar tydligen läsarna debatten eftersom siffrorna är på topp.. ler. Sidan fungerar som en tidning och jag ser direkt när läsarsiffrorna går upp. Jag har haft planer på att utveckla sidan mer emot en tidning och hoppas det blir förverkligat snart för att öka läsvärdet. Senaste månaden har jag haft 6600 individuella besök från 38 olika länder. Kul. Jag gillar blommor och så här fina har mina rosor nu blivit. Med kamerans hjälp blir även ett blad spännande.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*JA det är faktiskt kul att läsa din blogg -
man får en härlig balans till allt i
politikens värld!
Nyfiken - 07 juli 2007 00:00