Bloggmeny

Vad händer nu?

torsdag, 08 november 2007 19:30, Politik

Media intresset är på högtryck. Vad händer frågar alla. Ta det lugnt säger jag,,Vi har tid. Det är ingen tävlan detta med tak över en isyta. Nu har vi kommit in i en process. Vi kanske kan få fram andra sponsorer om inte Sparbanken är med på ett billigare alternativ vilket inte kräver skattehöjning. Det är fortfarande fascinerande att media inte skrivit en rad om att alliansen inte har ett enda öre i sin budget för 2008-2010 till en hall. Tala om brist på kritisk granskande journalistik. För mig är det en förstasidesnyhet. Fast nu har min sida hoppat upp till en imponerande läsefrekvens så budskapet lär gå ut..ändå. Jag skrev om att innermåtten för vår hall är 7500 m Uppgiften har jag fått från Kurt Bergfjord som ritat vår hall och andra hallar som Läkerol o Cloetta.Han sa också att ytan är tre ishockeyplaner. Jag tog Globen som exempel i min blog..Det är tydligen så att Globen är större...Så nu vet vi alla det...Givetvis är samtliga hockeyhallar större i yta eftersom man byggt läktare på höjden. Vi har utsett ännu en Lidköpingsambassadör. Tobias Albrektsson. Tobias jobbar i Wien på ett transporföretag.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Tänk den kommuninvånare som enbart läser NLT...den propaganda som där bedrivs för den s k evenemangshallen borde få varje hederlig skattebetalare att sätta morgonkaffet i vrångstrupen! Att satsa så mycket pengar på ett och samma kort kan inte vara sunt - en investering som kostar mer än den smakar! När sedan driftskostnaden beräknas till runt 15 miljoner om året då har man verkligen hängt en kvarnsten om halsen på kommande generationer. Jag tycker det är strongt av dig Kjell att stå emot påtryckningarna!
Vill också tillägga att den här typen av arena knappast lockar fler att flytta till Lidköping. Satsa i stället på infrastrukturen så att vi får Sveriges bästa skola och lyft fram det sjönära läget!

Gunilla H - 09 november 2007 00:00

Håller med Oven Varför är NLT så partisk?? Inte en enda kritisk insändare har dom fast jag vet att det är inskickat flera stycken..Idag var det ju patetiskt att se hur dom vinklar allt för att hallförespråkarna ska få som dom vill. NLT har ju monopol men i den här frågan tillåts inga avvikande åsikter..Tur att Lidköpingsnytt finns som inte har nån cencur.8o|

Anders - 09 november 2007 00:00

Det verkar som Nlt har ett eget litet "mediadrev", men om det är mot dig eller för evanemangshallen eller rentav båda orsakerna är inte helt lätt att avgöra. Det är konstigt att man inte tar in artiklar där alliansens företrädare får komma till tals och ge sin syn på saken. Vad står de för?
Ngn vill till varje pris ha evanemangshallen men utan att ta några ekonomiska risker.
Man kanske vill ha ngt att "sätta dig på" 2010,
och ändå ha evanemangshallen kvar. Då skulle de också kunna skylla en skattehöjning på den tidigare majoriteten. Ngn vill tydligen äta kakan men samtidigt ha den kvar. ^o)

Oven - 09 november 2007 00:00