Bloggmeny

utsatt för brott.....Nu får det vara nog....

lördag, 27 januari 2007 02:42, Politik

Efter denna underbara dag.. gick nästa dag in i moll. Kl.12 minuter i två på natten väcktes jag av att några personer sprang igenom min gård o väsnades.Jag anade oråd o sprang upp o drog på mej kläderna,för att gå ut. Jag hann bara till byxerna innan jag såg siluetten av en svartklädd ungdom ca 180 lång börja slå mot emot den bil som står parkerad på min gård. Jag ringer Polisen och hamnar på ledningscentralen i Göteborg.Mannen som svarar säger att i Lidköping har man en patrull men han vet ej hur de prioriterar. Eftersom jag ringer på min mobiltelefon har jag gått ut.samtidigt hör jag hur de slår sönder mer på sin väg. Kl är nu tiominuer i tre..Det är ca 1 timma efter brottens utförande,men ännu har ej någon Polis kommit. Eftersom samma typ av brott har skett minst 12 gånger de 4 år jag bott i Centrum...säger jag,,Nu får det vara slut på denna Polisorganisation. Jag träffade Tidaholms kommunalråd tidigare igår.PO Graaf vann en jordskredseger och har egen majoritet i Tidaholm.Han och fullmäktige har nyligen krävt en kommunal Polis.jag är beredd att hålla med. Vi måste få en lokal styrning o resurser på Polisen. På ren svenska är jag som ordförande i Brottsförebyggande rådet i Lidköping trött på att möta ointresse och brist på engagemang från polismyndighetens sida.Det är ett ständigt gnäll.. Jag vet att det finns resurser.Vi har aldrig vart så många Poliser som idag - Ändå möts jag bara av NEJ ,Nej o NEj,,min ide har varit att ha mer poliser i centrum fredag o lördag natt i Lidköping.Jag är också innerligt trött på att möta alla Poliser Måndag morron i Lidköping.Det är ju parodi att ha en Polisledning som prioriterar Polisresurserna till Måndag Morgon. Näh...Nu får det vara slut..säger jag kl 3.50 i natten.. Det skall dessutom bli jädrigt intressant att få angripa Moderaterna från ett Höger perspektiv. Beatrice Ask hade sagt nej till några andra kommuner.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Kan bara hålla med dej. så jävla trisst att få bilen eller nån annan sak sönderslagen,

Jocke J - 28 januari 2007 00:00