Bloggmeny

Utena Litauen

onsdag, 17 januari 2007 21:53, Politik

Jag drog iväg till Litauen idag.Skall träffa borgmästaren och kommunledningen imorron och på fredag delta i 10 års jubileumet för det äldreomsorgsprojekt Lidköping startade 1996.Det ledde fram till Utenas första "ålderdomshem" på landsbygden 1997.Jag var i Litauen för 10 år sedan för första gången och kan konstatera att det hänt mycket. Utenas kommundirektör och stadsläkare som jag dinerade med ikväll.Litauen fortfarande ett fattigt land,på landsbygden är det svenskt 40 tal.Genomsnittslönen är 2500 kr/månad.Smaka på det..Fast den svarta marknaden är stor så vad jag ser här måste människorna tjäna mer än den officiella statistiken.Men visst många är fattiga.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*