Bloggmeny

USA och Villa

onsdag, 07 november 2012 01:33, Politik

Jag skriver detta innan vi vet valresultatet i USA. Utifrån ett svenskt perspektiv kan man undra om det blir någon skillnad oavsettt vem som vinner.

Höger som höger....Det finns dock ett progressivt och radikalare ådra i Demokraterna jag håller Obama även om jag mött Rebublikaner lokal nivå eller delstatlig nivå som jag tyckt vart helt ok.Det amerikanska valsystemet kan man inte kalla demokratiskt.Valdeltagandet är lågt att den valde inte har folkets stöd.

Villas matcher är trevliga tillställningar.I restaurangen intervjuar man gästande publik av olika slag.Här står Bengt"Pinnen" Ramström..Micke Arvidsson och "Feskarn" Johansson.

 

Villa vände och vann emot Hammarby ikväll..Här ser ni hörna 3-1.Martin Johansson har skjutit utanför bild.Bollen hänger i maskorna.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*