Bloggmeny

University of California idag..

onsdag, 09 april 2008 19:01, Politik

Sitter just nu på California University i San Diego. Ämnet för dagen är Sustainable Energy eller hållbar energi. En rad talare kring olika ämnen. Ett är omvandling av avfall till energi i biogas,ett annat är Bioenergi. Det är det dessa två som fört mig hit. Lidköping och Västra Götaland ligger långt fram avseende kunskap och tillverkning av bioenergi, främst pellets. I eftermiddag blir det ett intressant pass kring solenergi och marknaden där i framtiden. Det är en konferens på mycket hög nivå som jag är jätteglad att få deltaga i. Energi frågan är verkligen stekhet och Kalifornien är föregångare i USA. För Lidköpings del är det viktigt att vi nu fokuserar på den bransch där vi har kunskap och som kommer at ge jobb i framtiden. Bengt Erik han med anden nedan..ler…är också med och skall framträda om en stund. Kan också meddela att det ser lovande ut avseende en ny etablering i Lidköping från ett företag i Illinos. Att en delegation kommer till Lidköping i augusti från staten Georgia är också klart samt att staten Arizona vill ha ett samarbete kring att ge ungdomar från Lidköping jobb där. Återkommer om allt. Solnedgång i Stilla Havet.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*