Bloggmeny

Ungern-Kescemeth

måndag, 18 augusti 2008 00:33, Politik

Kom till Ungern igår.Inbjuden av vår vänort Kescemeth som har möte med vänorterna imorron i samband med Huroz festival.De betalar allt här så det är storstilat. Idag har vi varit på flygdag på flygflottiljen. Flygdagar här drar stora skaror med människor.Vi träffade Såtenäs anställda med familjer. Dessutom kom Fredrik Hedén ner för att träffa oss,hade ordnat en visning av det stora transportflygplanet C 17 vilket var mycket intressant.Fredrik är anvarig för ett samarbetsjobb kring transportflyg.Fem länder deltar. Vi skall träffa borgmästaren här imorron plus studiebesök och andra politiker,,Lidköping och Kescemeth arrangerar Svensk-Ungerska entreprenör och handelsdagarna om en månad i Lidköping.Vi skall därför träffa deras handelskammare också. Two Commanders,,,ler..Fredrik Hedén,bygger nu upp en C 17 transportenhet med 5 länder.Sätet blir Papa i Ungern. Lidköpings delegationen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*