Bloggmeny

Underbara sommar

söndag, 02 juli 2006 00:00, Politik

Nu är Sverige underbart och jag mår verkligen bra i detta väder.Min semester har börjat så smått även om det alltid blir lite småmöten ändå.Antingen har jag semester jämt eller så jobbar jag jämt brukar jag säga. Bestämde mej för att åka til Halmstad på torsdag för att se Sprintermästaren på Halmstadstravet.Nu passade det också bra att det fanns ett bra lopp för Rysningen på V75 dagen på lördag.Så vi anmälde och han fick spår1 med Stefan Söderqvist i sulkyn. Normalt sett ett kanonläge men Rysningen behöver springa in sej några 100 meter för att få upp speeden. Så han kommer att bli över som vi säger på travspråk och får lita på att det öppnar sej. Min födelsedag var riktig trevlig.Nu har jag snabbt fått 3 barnbarn så det är liv i luckan,,På kvällen kom det vänner och i detta vädret är det helmysigt att sitta ute.På denna sida har jag inte hunnit lägga in så mycket under rubriken My World.Men det kommer.En väsentlig del av min värld är här på besök så nu är allt trevligt. Trevlig var det också att få en kommentar från en Folkpartist.Jag är demokrat och är verkligen glad för att vi kan ha många olika åsikter och partier i Sverige. Det är i brytandet av åsikter som demokratin möts och där skapar man bra samhällen. Folkpartisten önskade mej en lång o trevlig semester efter höstens val.Högmod går före fall heter det. Jag tar inget ut i förskott och vill Lidköpingsborna ha en allians som styr så får de givetvis det.Jag vill dock se först att de vinner över S-V-Mp med att ta 5 mandat ifrån oss.Motståndet finns i Carin Lexmon från Moderaterna..För att visa hur eniga man är i den s.k alliansen så lanserar Centerpartiet en kommunalrådskandidat i Jan Larsson.Tala om allians..man är splittrad redan i ledarskapet och kan inte lansera ett gemensamt kommunalråd. Den lokala opinionsmätning som finns visar snarare på ettt sensationellt högt stöd för Sossarna. Nu skall jag visa några bilder från De la Gardieskolans nybygge. Denna jättesatsning som vi nu gör i Lidköping vågade inget parti säga nej till även om Folkpartiet även här visade på velighet.Kristdemokraterna var dock mycket tydliga så till slut var hela alliansen med. Skolan kommer att bli kanon som vi också har tänkt att det skall bli. Tar även med en bild med vårt kära Rådhus som skall målas om.Nya De la Gardieden nya matsalen på de la gardieRådhuset


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*