Bloggmeny

Två framträdanden

söndag, 28 januari 2007 12:40, Politik

Linda Sundblad invigde Sockerbrukets ungdoms verksamhet under lördagen.Det hela ser jättebra ut och nu får huset utvecklas ytterligare. Närmast är fler replokaler och studios.Sen får nog kommunen ta ett större ansvar för Hip Hopandet enligt min uppfattning.Kulturmuren vill ha plats för byggandet av en större scen.Sedan behövs ett ungdomsdisco.En restaurang,kanske en club. Pensionärerna skall in med boule tycker jag.Även övrig pensionärsverksamhet som inte kräver Folkets Parks ytor skulle vara lämpligt. Senare på kvällen o natt spelade vi på en biker club. Härlig spelning inför en publik som uppskattar oss till max. Bra drag.Fler bilder under The Politicians blog.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*