Bloggmeny

Två dagar i Stockholm

lördag, 22 januari 2011 03:13, Politik

Deltog i en konferens i Stockholm igår avseende kvalitet och mätningar/jämförelser mellan kommuner i Sverige. Lidköping ligger bra till och mycket bra till. Omfattande material som jag skall redovisa senare. På kvällen messade Jonas att bandet Mean Streak skulle ha releaseparty på Pub Ancor-Sveavägen så jag begav mig dit. Mean Streak spelar hårdrock med en bra mix av gammal och nyare stil. Sjunger bra. Spelar bra. Själv tillhör jag den första generationen hårdrockare från slutet av sextiotalet och sjuttiotalet. Det blev sent men var kul och trevligt.Promenerade hem genom nattomma gator i Stockholm. Anledningen till att jag var kvar var ett sedan länge planerat besök på Bosniens Ambassad. Träffade ambassadör Darko Zelenika och det blev ett bra samtal. Jag har lång erfarenhet av samarbete med Bosnien/Sarajevo och gillar Bosnierna.De är Lidköpings i särklass största invandrargrupp och det funkar mycket bra. Mean Streak släpper snart en CD och repar inför en Japan turné.Kommer från Skövde och Tibro.+ att Jonas Källsbäck från Lidköping spelar trummor. Jonas är mest känd för att svara för Studiefrämjandet verksamhet med alla band som lirar i Sockerbruket.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*