Bloggmeny

Turistmässa TUR 2007

fredag, 23 mars 2007 09:07, Politik

Just nu planerar kommunen sin framtida turistorganisation.Idag samarbetar vi med Götene kommun. Det kommer vi säkert att göra i framtiden också.Vi måste dock bli bätte och därför diskuteras också samarbete med fler kommuner. Turisten söker inte kommuner utan vilka sevärdheter och attraktioner det finns.Att besöka en lugn och trygg plats i fin natur är ett annat skäl. Ett exempel på nytt samarbete är den turistmässa som nu pågår i Göteborg.Skaraborg samarbetar under ett namn: Destination Skaraborg.Jag besökte mässan igår och det var trevligt att se det stora intresset. Restaurang Sjöboden på Spiken finns med och serverar läckerheter. På alla mässor försöker man övertrumfa varandra att söka besökarens uppmärksamhet-här fick man testa sin reaktionsförmåga på en speedway mc. Jan Westin bl.a testade.Jan är ordförande i kommunens fritidsklubb,styrelsen besökte mässan. På torsdagar brukar vi tävla på Harrys i popquiz. Denna torsdag befann sig laget på mässan -Turistutbildningen hade en egen monter och så här snygga är tjejerna i "Lidköpingsmontern.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*