Bloggmeny

Trippeltrav..pust...o Macedonien

måndag, 24 juli 2006 00:00, Politik

3 dagars trav på Axevalla känns i hela kroppen...eller rättare sagt solen tar..Axevallas trippeltrav 2006 blev en succé igen och det är mycket glädjande att vi håller ställningarna i en travsport som pressas av konkurrens och nätspel.Över 30.000 besökare på 3 dagar gör arrangemanget till Skaraborgs största.Som ny ordförande känns det mycket positivt att få vara med o leda ett sådant arrangemang,tack alla inblandade o publik, I Stochampionatet blev det en skräll i stoet Mad Marke och Stefan Söderqvist.Extra kul för att jag själv har Stefan som kusk.Ni ser honom köra i blå dress på min förstasida.Tar med ett foto med Stefan och ägarna tränarna till stoet.Tar också med en bild på mej själv o Rysningen,min häst som startade på fredagen med Stefan som kusk men som tyvärr inte hade samma framgång. Vi kommer igen hoppas jag. Skall skriva mer men är på väg till Macedonien. En lång historia som jag inte hinner skriva nu eftersom planet går om 6 timmar.(ni ser själva hurt mycket jag kan sova..ler)Jag kallade besöket för ett stadsbesök lite skämtsamt,,säger man det snabbt låter de som statsbesök,,,,,Nu kanske jag får rätt ändå i skämtet för man ringde sent från Macedonien och sa att jag skulle föreläsa för flera regeringsmedlemmar på tisdag. Du måste vara förberedd var budskapet...Visst.ämnet är demokrati och samhällsutveckling så det skall säkert gå bra..Jag har 6 års erfarenhet av samma ämne och föreläsningar från grannlandet Bosnien att falla tillbaka på så jag är lugn..får dock besöka kommunhuset kl 4 inatt för att hämta lite fler bilder...så det blir inte mer skrivet nu....om datorn funkar kommer jag med rapport direkt från Macedonien under veckan..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*