Bloggmeny

Trevlig weekend..

söndag, 13 maj 2007 13:09, Politik

Helgen har vart trevlig.Vi spelade med The Politicians så blog sidan är uppdaterad,även My horses blog. Vi var inne på Axevalla med Stormningen och körde provlopp. Röde Orm hade sin traditionsenliga vår runda.Ca 85 Motorcyklar deltog.Vi spelade både på dag o kväll. Här är det en blandad bild med deltagare o bandmedlemmar. Jag tycker ju om att träffa alla de slag av människor,samhället har blivit väldigt uppdelat i intressegrupper.Olika kulturer bildas runt intresset.Motorcykel är ett sådant exempel.Andra ägnar sig åt sport,bilen,båtliv,,sommarstugan,spel,jakt, musik,politik och så vidare. Jag träffade UllaCarin Hjalmarsson-Clark på stan. Ulla Carin är verkligt framgångsrik i London. Är från Lidköping och tog studenten på De la Gardie 1972.Har jobbat i USA bland annat. 1998-2005 anställd av Pitmans Solicitors, Reading England som personskadeadvokat Arbetar sedan Februari 2005 som advokat hos Alexander Samuel Solicitors i London. Sedan maj -02 ledamot av kommunstyrelsen i Wokingham, Berkshire, England. Sedan Maj 2003 också länspolitiker i Wokingham District Council, England.Ulla Carin är Tory politiker. Jag har träffat Ulla Carin flera gånger när hon varit hemma,alltid trevlig och intressant att prata med.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*