Bloggmeny

Travbloggen.

onsdag, 04 april 2012 00:10, Politik

Jag skrev tidigare om en journalist som tyckte att jag som ordförande  Axevalla inte skulle fotografera.Istället var det en lämpligare uppgift att sitta restaurangen och dricka grogg ??? Alltnog  struntar jag i fånerier.Tog denna kanonbild en superstammad häst i Ne Me Quitte Pas.Den femårige hingsten var en av Åke Svanstedts sju raka segrar Axevalla ikväll.Detta har aldrig hänt i svensk travsport tidigare.En annat man är en journalist vid namn Lennart Persson.De gånger han tycker sig ha anledning att skriva om mej i travsammanhang  kallas jag allltid för Sossepampen.Epitetet är tydligen till för att förolämpa mig eftersom det  både är felaktigt och fullständigt irrelevant vilket parti jag tillhör i sammanhanget.Vad finns det för skällsord en borgareKom gärna med förslag.Själv nedlåter jag mig aldrig att skriva något sådant men det kanske finns, Avseende journalisterna Persson i Skara  är ett tips att prata med folk innan man skriver.Att prata med varandra ,att prata med den person man angriper borde ingå i en professionell journalist utbildning och yrkesmoralDet imponerar inte med dumheter.Sorry jag gillar inte att bli förolämpad-tror jag ingen gör.Dessutom brottsligt numera som en mildare grad av förtal.Kommer det nån mer förolämpning från journalister  bör det prövas av rättsvårdande myndighet.Varför man skriver konstigheter när man inte skriver om trav är för mig en gåta.För inte jobbar man väl  samma sätt vid tips eller travreportage att man inte pratar med någon??? Lennart Persson gillar inte att travbanechefen Axevalla skriver om att det är viktigt att alla drar åt samma håll.Han anser att man skall dra åt olika håll.Exemplifierar detta med en bild  människor i en dragkamp.Min stilla undran är hur detta laget kan vinna om man drar åt olika håll.Skall man hoppa över till motståndaren för att dra ett tag åt det hållet???För min egen del  finns det bara ett lag inom travet.Motståndarna finns utanför.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jag är inte ofelbar..Men det händer sällan..ler...Jag tål saklig kritik men inte kritik som bygger på bristande kunskap,eller att man fantiserat ihop en story enbart för att missakta.

kjell hedvall - 13 april 2012 22:55

hmm..du har väl kallat folk för idioter (e.g. idiotiska förslag) , när du refererat till olika händelser i kommunfullmäktige och när du blivit ifrågasatt, i denna blogg?
Och du, om du har lite självdistans så kan du kanske förstå att du kan uppfattas som en pamp(= en i sina egna ögon helt ofelbar maktperson), eller? Framförallt på det sättet du skriver i denna blogg, eller??
Sedan så är det väl journalisters jobb att ifrågasätta, en viktig del av demokratin har jag hört i alla fall..

Magne - 10 april 2012 03:59